Bröllops fotograf


Idag har vi träffat våran fotograf för den väntade stora dagen. Det gick jätte bra, vi hade däremot inte mycket att komma med. Jag kan allvarligt inte se mig och Tobbe i porträtt bröllops bilder. Vet inte heller nån speciell plats där vi kan fotograferas på, i vilken miljö. 

Vi fick ihop grunden, lade upp tiderna och så får vi fundera på resten helt enkelt. 

Hon frågade oss om det var några speciella bilder vi ville ta. Det vill vi inte direkt, vi vill ha fina foton på oss och vi vill att Astrid också ska vara med på någon bild. Sen är jag inte ute efter bilder på detaljer som för mig inte har någon egentlig betydelse. 

Vi kommer ha med henne under vigseln, minglet efter bröllopet och då även passa på att ta lite grupp bilder. Sen skall vi åka iväg och ta porträttbilder för att sedan återvända till vår mottagning.

Bilder från Printerst, känns som så långt ifrån att ta sådana här bilder med Tobbe. Jag menar vi som inte ens har någon par bild tillsammans. Förutom en och annan selfie till typ Snapchat. Aldrig varit oss att ta allvarliga bilder med bara oss tillsammans. 


Påsk fest

Idag har det varit påsk fest på Astrids dagis så det är klart att även hon skulle få gå dit. Sagt och gjort och vi som inte har något påskigt hemma fick improvisera fram lite utklädnad till henne. Blev jätte bra om jag får säga det själv, men till nästa år får jag se till att köpa hem lite annat till henne. 

Medan Astrid har där tog jag och Tobbe en vända till maxi för att fördröja tiden. Även lunch på Filles för det tar ju inte direkt 1,5 timme på maxi. Nu är vi hemma och Tobbe har precis vaggar Astrid till sömns i vagnen. Envis liten tjej som inte vill sova middag, igår sov hon inte alls. När hon väl gick med på att sova middag så var klockan alldeles för sent så hon fick lov att vara vaken. 

Men nu nån timmes lugn och ro, troligtvis vila för oss också. Sen skall vi ta 3 tåget in till Sölvesborg och träffa fotografen. Spännande!

Självklart att jag som mamma ställer upp och påskar ut mig tillsammans med henne. Förhoppningsvis så kan vi pyssla lite påsk pynt nästa år när Astrid är lite större. 

Bröllops planeringen

Tänkte jag skulle uppdatera er lite kring hur det går med vår bröllops planering. Även om det stått stilla ett ganska bra tag just nu så är det ju inte mycket tid kvar innan dagen den är här. 

Inbjudningskorten är ute sedan ett bra tag tillbaka och även lite anmälningar om att folk kan och inte kan komm har trillat in.

Idag har vi även bokat maten, den är så gott som bestämd. Lite fin justering i menyn sen så är det klart. En självklarthet att Bogrens delikatesser skall få fixa maten till denna dagen.

Vad vi har kvar att göra, är väl i stort sett massor! 

🌼Imorgon ska vi träffa vår fotograf. Planera in hennes uppdrag för dagen. Har dock ingen aning vart vi skall ta våra porträttbilder! Inte ens i vilken miljö men hoppas på att hon ska ha några goda tips på guldställen. 

🌼Nästa vecka ska vi till lokalen, kolla in och planera lite dekorationer. Samt se vad som finns och inte finns där när det handlar om framför allt servicen. 

🌼Ikea, är inbokad nån gång under maj månad. Här blir det stor shopping på allt möjligt som behövs. 

🌼Tobbe och Gräsan har en tripp till Tyskland inbokad längre fram.

🌼 Jag har en mängd barnmatsburkar som skall dekoreras men jag har absolut inte en aning med vad just nu.

🌼 Skall även sy och fixa stolsöverdragen. 

🌼Måste ju också fixa en vigselring och skicka in våra förlovningsringar för putsning och gravering.

🌼Jag behöver skor och smycken. Tobbe behöver allt vad gäller hans utstyrsel. Min klänning skall också fixas. 

🌼Planera med vår toastmaster.

🌼 Brudtärneklänningar skall bestämmas och beställas, förhoppningsvis redan nästa vecka. 

🌼 Just nu kommer jag inte på mer som skall göras men är väl en massa små saker sedan när vi börjar närma oss mer som skall göras.