C4



Idag köpte vi med oss ett gäng frallor och stack upp till Lisa och pojkarna. Frukost tillsammans med dem innan jag och Tobbe körde vidare på lite egentid. 

I helgen gick Tobbe med på att åka till Ullared idag, men sen kom vi på att det är höstlov denna veckan så nej tack. Istället åkte vi till C4, vilket för oss var väl inget super intressant. Men vi tog en vända där vilket gick relativt snabbt, handlade lite jul kläder till Astrid, strumpbyxor till mig och en T-shirt till Tobbe. Inom city gross också för att vecko handla. Lunchen fick bli här hemma i Bromölla på Filles och inom maxi för att hämta ut mina paket som innehöll farsdags present och Astrid klämning hon ska ha på julafton. 

Hämtade upp Astrid som haft fullt upp med både katten, Anton och Lukas. Nu är vi alla hemma igen och mycket mer idag händer det inte. 






🎄🎃

🎄

Idag är det 2 månader till jul! Så ikväll har jag klickat hem en julklänning till Astrid, vi ska matcha så fint i rött i år. Bara Tobbe som behöver något fint också, men han är lite svårare och dyrare också för den delen. Min klänning, 79 kr, Astrids för 104 kr. Kan inte tänka mig att hitta så mycket som en skjorta till Tobbe för under 500 lappen. 

🎃

Annars så har kvällen varit i fokus på nästa veckas kalas. Främst kollat igenom vad det är egentligen för dekorationer som jag fixat och det var en del, mycket pappers dekoration och sedan lite smått och gott som jag själv pysslat ihop. Självklart en massa ljus av olika slag. Kommer bli kanon detta alltså!! Längtar så mycket att få börja dekorera hela lägenheten och så kul det kommer bli att se alla våra gäster utklädda. Spännande detta!  


Ögoninflammation

Idag har vi välkomnat ögoninflammation hos Astrid. Härligt, vi som faktiskt tänkt hitta på något idag när jag enbart har 2 timmars möte idag. Imorgon är jag helt ledig så om vädret hade tillåtit hade vi åkt till Skånes djurpark. Nu ser vi istället framemot 2 dagar hemma innan jag går på jobb helg. 

Tanken var ju också att Astrid skulle sova borta fredag till lördag, jag jobbar kväll och Tobbe skulle ut med jobbet. Men nu får vi se hur det blir med denna saken. Ögoninflammationen är i alla fall än inte super mycket än, får hoppas att det inte blir så farligt. Astrid är ju inte direkt så samarbetsvillig när man ska tvätta hennes ögon. Hon är pigg och glad fortfarande i alla fall, har lyckats terrorisera både mig och Tobbe hela morgonen när vi försöker i lugna ro bara slappa i soffan.