Bad och Bus

Lukas och Anton är nu hemma och jag sitter här nu i min säng och försöker få klart för mig vad jag ska jag göra ikväll. Men jag får börja kvällen med att berätta för er vad jag, Anton och Lukas har hittat på hela dagen. 
 
Jag fick i alla fall sova ut lite imorse. Lukas som tog upp hela min säng i natt sov till klockan 9 ungefär. Anton vakande tidigare men han höll sig på sitt rum och lekte. Men det blev i alla fall frukost innan vi satte oss och gjorde en varsin namnraket och annat pyssel. 
 
Lunch blev det, Anton fick välja och han valde stuvade makaroner. Efter vi hade ätit så tog vi oss en promenad ner till stranden och badade. Kallt var det men vi hade kul där nere. Vi lämnade sen till standen och gick hem och käkade glass med coctailfrukt. Mumsigt! 
 
Jag och Anton tog oss sedan en runda Skip-Bo medans Lukas lekte med leksaker. Efter en omgång så ställde jag mig och lagade mat.. Blev pyttipanna, ägg och korv som vi käkade tillsammans med mamma och Jocke. Men sen packade vi ihop och städade undan på Antons rum. Sen var det dax att köra hem dem.
 
Men min kväll får jag väl sysselsätta mig med att fixa till bröllops presenten, vilket leder mig att jag måst till maxi och lite andra ställen här i Bromöllla. Orkar gör jag egentligen inte men det måste bli gjort. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jul. 31, 2014

Har haft en ganska mysig dag idag med tjejerna och barnen. Käkade först med Iman, Amanda, Matilda och Annie på Black and White. Blev en massa snack och trevligheter. Var super kul att träffa dem igen och hoppas vi hinner ses en gång till innan jag flyttar. Den gången får gärna Linnéa och Filippa också vara med som tyvärr jobbade idag.
Men sen kvart över 4 så åkte jag och Annie bussen hem till Bromölla. Kändes så konstigt att vara tillbaka på den buss sol så många gånger tagit oss tillsammans hemåt. Kommer sakna det, dem och det runda bordet på Furulundsskolan jätte mycket!!! Saknar redan det och mina flickor.

Mamma hämtade i alla fall upp mig vid tågstationen sen körde vi och hämtade Anton och Lukas som har varit med mig resten av kvällen. När vi kom hem så städade jag första snabbt inne på mitt rum. Tömde hörnan så vi kunde bygga en koja där. Som blev super bra, de till och med bestämde sig för att sova där inne på en madrass. De lade där tillsammans en liten stund sen lämnade de kojan och lade sig i en varsin säng. Men innan det var dax för dem att sova så har vi ritat och pysslat.

Men nu efter jag har suttit en stund själv nere i köket med Bröllops kortet som strax är färdig så ska jag bädda ner mig hos Lukas för att sova. De vaknar väl tidigt imorgon bitti och är redo för att leka och pyssla vidare. Lätt dem också ta med sina badkläder i fall det blir fint väder. Vilken ju hoppas det så vi kan gå ner till strandängen och bada lite. Jag och mina sötnosar. Något jag kommer sakna mest är dem så klart. Kan inte tänka mig att inte vara närheten av dem. Känner det redan nu när jag är så upptagen med körkortet. Vill ju bara vara med dem, leka, bada, pyssla och mysa. Får nog minsann bli en till sleepover innan de börjar skola/dagis igen och jag flyttar.

Snacka om att jag får lite ångest av att lämna alla och Bromölla !! Vill vara kvar för alltid, vi ha möjligheter även här! Blää på detta asså.Riskettan

Riskettan var en aning tråkig, om det berodde på att jag var skit trött vet jag inte. Men något gott kaffe fanns inte men det blev lite diskussion och det var väl dem intressanta delen. Sen var det ju också en annan föreläsare som har varit drog beroende som snackade den sista timmen och det var väl helt okej, vaknat lite hade jag också gjort då. Men nu är det gjort i alla fall.

Sitter nu på tåget emot Sölvesborg där det blir middag på Black and White med tjejerna. Alla kommer inte men det blir kul att träffa de som kommer. Snacka om vad som hänt sedan sist vi sågs.

Där efter for jag skynda mig till Bromölla för sa till Anton att jag skulle hämta upp dem efter 4. Blir väl närmare 5 för mamma slutade inte förens klockan 4.