God dag

Smärtan i ryggen har jag sovit bort och det är skönt. Vaknade ganska tidigt imorse men bestämde mig för att ligga kvar och somna om. Så gick inte uppe förens vid 11 tiden. Har sedan dess bara tagit det lugnt och ätit lunch med Tobbe. Han cyklade dock precis till jobbet så han ser jag inte igen förens ikväll. Så nu skall jag ställa mig i duschen och fräscha till mig lite. Sen vidare till maxi innan jag cyklar hem till mamma. Där ska jag idag äta planka med henne och Jocke. Även tvätta mina klänningar som en av dem skall jag ha på mig ikväll. Blir nyårs firande ikväll hos Sebbe så det blir väl kul och trevligt. 

Ont i ryggen

Ingen lugn och ro idag. Efter skolan beslöt jag mig för att gå inom HM i alla fall för att köpa Lukas kalsonger. Var ändå ett tag tills tåget gick så den tiden kunde jag fördröja genom att stå i kö typ. När jag sen kom till Bromölla lämnade jag av väskan och cyklade sedan hem till Lisa. Lämnade Antons telefon och Lukas kalsonger, men där kunde jag inte stanna länge. Vidare hem till pappa där jag satt ungefär 2 timmar. Men det slutade ju inte där utan gick hem till mamma så vi kunde köra till affären. Sen tillbaka hem igen där jag satt nån timme, tog en öl med Jocke och Gunvald. Nu är jag dock tillbaka hos Tobbe och är jätte trött! Ryggen värker så in i helvete att jag knappt vet vart jag ska ta i vägen. Men det kan ju inte hindra mig för än har jag inte ätit middag. Bakad potatisen är i ugnen och jag har precis lite snabbt och slarvigt blandat ihop röran. En halvtimme till sen är det nog färdigt. Samtidigt som Tobbe kommer hem ungefär. Så då ska vi äta sen ska jag jävla i inte röra mig ur fläcken. Ska bara ligga och tycka synd om mig själv. Något liniment hade han inte hemma heller utan bara en utgående voltaren. Hopas det går över under natten alltså. Annars får jag gå och köpa liniment imorgon om Apoteket har öppet sen tjata mig till en massage av mamma. Men just nu vill jag bara somna typ och glömma bort smärtan! 

Så söt 😍


Lunch

Blev så hungrig att jag började må illa och ingen lunch hade jag med mig till skolan idag heller. Så jag var tvungen att gå och köpa, vilket jag inte alls hade ork eller lust med. Men jag gick till Willys så det fick bli en färdigrätt. Jag tycker inte om sådant, tycker inte de är goda över huvudtaget men så fick det bli. Köpte en med pasta och det var så äckligt, satte sig bara som en stor klump i halsen på mig. Inte alls gott så åt inte ens hälften! 
 
Men nu skall jag skriva på lite sen har jag föreläsning klockan 1. Efter det hoppas jag på att man får lämna skolan och åka hem. Maria påminde mig precis att vi skulle hem till pappa sen, vilket jag helt hade glömt. Så skall vara hos honom vid 4. Sen innan skickade jag till mamma och frågade i fall vi skulle handla tillsammans idag, inför imorgon. Men sen skulle hon göra något vid halv 3 och skulle höra av sig efter det. Så nu har jag dubbel bokat mig men kan hoppas att mamma blir färdig ganska snabbt eller så får vi åka till affären senare ikväll. 

20 minuter kvar till föreläsning och jag har 3 begrepp som jag vill hinna med att skriva om innan dess. Så det innebär att nu får jag sluta skriva här och plugga istället.