Bebismys

Dagens började med frukost och bebis mys hemma hos Sara med även Fanny. Mycket mysigt och trevligt! Astrid gav alla världens suraste blick och har fortsatt med det hela dagen idag! Men annars har hon varit på gott humör och Saras lille tös som är en vecka äldre än Astrid var väldigt spännande. Ville gärna klättra och känna. Sen alltid kul att se lilla Hailey, hon växer minsann på!


Gick sedan hem och hit kom även mamma, vi snackade lite och hon fick lov att gosa med Astrid. Innan hon körde igen för att sedan komma tillbaka nån timme senare. Vi packade ihop och åkte in till stan för att gå på kundkväll på babyproffsen. Innan dess blev det dock en vända inom skopunkten för inhandlingtill mig. Blev två nya, ett par vita och ett par svarta så jag har lite valmöjligheter. 

Inne på babyproffsen var det alldeles för mycket folk!!! Människor, bebisar, barn, barnvagnar, babyskydd, helt proppfullt i hela affären. Gick knappt titta på någonting så där stannade vi inte länge. Betalar hellre full pris än att gå där inne med så mycket folk. Men hann ta en snabb titt på en tänkbar nästa bilbarnstol, inte dags än men om nån månad så blir det aktuellt. 

Inom maxi och sen hör hemma har jag nattat Astrid och så tittar vi på Dödsstraffets offer. Har ni tips på dokumentärer får ni gärna skriva! Vi är intresserad av allt möjligt.


Mamma & Dotter

Har haft en bra och mysig dag idag, trots att det fina vädret är som borta igen. Men jag och Astrid  tog bussen till Gualöv som skrivet innan, hade med mig lite frallor. Så var väl hos Fanny i nästan 3 timmar, mycket bebis och amnings mys. Snack om framför allt våra små, lilla Hailey och stora Astrid som var över allt och ingenstans typ, var inte still i 1 minut. 


När vi kom hem så landade vi tillbaka i sängen där Tobbe la och drog på sig. Gosade vi alla 3 innan vi bestämde oss för att ta en sen lunch på Böckmans. Även här var Astrid i farten, benen aldrig stilla och högt måste man också prata/skrika så att alla hör. Verkligen jätte kul att se hur hon utvecklas och blir mer och mer med oss. Passade även på att bajsa massor så det läckte upp i ryggen. 

Sen har det inte hänt mycket mer idag. Tobbe gick tillbaka till jobbet en stund efter klockan 18. Jag började att natta Astrid vid den tiden men skulle ta mig ca 2 timmar innan hon valde att sova. Att lägga ner henne i sängen med en napp hjälpte inte det heller. Hon la sig istället bara så hon tittade ut med en väldans blick av frågetecken på varför hon la där. Massa glad blev hon när jag visade mig som hade smygtittat på henne en stund. Ens mammas hjärta smälter av den lycka hon utstrålar när hon är pigg, glad, pratar, ser mig, Tobbe eller någon annan. Världens bästa dotter!! ♡♡♡ 

Tanken var att rita ikväll men var så trött, slängde i mig något att äta sen hamnade jag upp i sängen. Här har jag tittat på film, mothers and daughters som faktiskt var bra. En relation tills ens mamma (eller pappa) är inget man ska ta förgivet. Det är trots allt dem som älskar en mest i världen. Det är trots allt dem som får uppleva alla fantastiska utvecklingar, känslor och ens eget liv. Jag har den turen att ha en jätte bra relation till min mor, trots allt har vi gått igenom så mycket tillsammans och stöttar varandra genom allt. Är tacksam för att ha det så här och finns inget annat jag önskar att jag och Astrid alltid kommer ha en bra relation.

Åka till Gualöv

Godmorgon! 


Blev inget inlägg igår men gjorde inte så värst mycket heller. Hade Lukas och sedan Anton här en stund medan Lisa klippte sig. Vi hann spela lite skip-bo och Uno innan hon kom igen. Vi handlade, fixade middagen och så passade jag på att plugga lite under både förmiddagen och eftermiddagen. Fann inte direkt någon motivation eller koncentration men lite fick jag gjort i alla fall. 

Men idag ska jag och Astrid ta bussen till Gualöv för att hälsa på Fanny och Hailey. Har lite saker till dem så tänkte jag lika gärna kunde åka och hälsa på dem. Ska åka om typ 40 minuter men innan vi kan dra får Astrid lov att äta färdigt, vilket är välbehövligt för hon har sovit i typ 12 timmar. Detta resulterar till väl fyllda bröst! 

Flyttade rundor i sängen gjorde hon igår kväll i alla fall innan hon väl hittade en bekväm ställning att sova i.