Förbereder oss


Astrid har varit på dagis 3 timmar, under förmiddagen igår och idag. Så har lämnat henne, åkte hem lagt sig i sängen, ställt klockan och sovit tills hon skall bli hämtad igen. Gör tiden till den bästa, får väl passa på eller något. Gött att sova om inget annat även om tiden hade kunnat spenderat på lite bättre saker. 

Men vi ligger inte helt på lat sidan här hemma, även om jag varit ganska trött på sista tiden på grund av lågt järnvärde. Vi har i alla fall förberett oss för det som väntas skall komma. Tagit upp spjälsängen och bebis sakerna från förrådet. Tvättat upp alla bebis kläder, sängkläder, tyget på babyskyddet, babysittern och bebisleksaker. Har rensat och vikt in det i garderoben och ställt iordning saker. Astrids docka har också fått testa mer eller mindre allt man kan sitta och ligga i. Astrid har hunnit med att leka med alla bebis leksakerna men kläderna fick jag i alla fall undan utan hennes hjälp idag medan hon och Tobbe var på gympan. 

Idag var vi även och hämtade babynestet och sovormen som jag beställt av Ragni (ragnissyttosant på Fb & Insta). Världen sötaste, älskade Astrids och älskar detta lika mycket. Babynestet var absolut det bästa inköpen gjort till båda mina bebisar. Kommer hänga med mer eller mindre över allt! Längtar så mycket tills våran lilla son ligger här bredvid oss här i soffan i sitt babynest. 

Även Astrid fick ett babynest till hennes docka. Så glad hon blev och kommer nog få hänga med lika mycket som lillebrors babynest, om hon får bestämma. 

Vi tog även en tripp till C4 idag för lite shoppning men som vanligt blev det inte så mycket shopping. Däremot beställde jag lite julklappar när vi kom hem. 

Jag har slutat jobba för att vänta in vår bebis, så jag kommer ha mycket tid till att göra saker och ting redo för vår son. Men imorgon väntar storstädning, i den mån vi orkar och sen skall här även julpyntas till helgen.