Påväg

Lämnade Sölvesborg klockan 3 och är framme i Halmstad klockan 6. 3 timmars resa, gör man ju inte varje dag. Men ibland får man väl göra det. Men lite mindre än en timme kvar sen är jag framme och då ska jag bara hem till Maria.

Vad vi ska göra denna helgen vet jag inte, men Maria verkar ha planerat att vi ska supa. Hon skickade till mig innan. Och jag gillade vodka-red bull och sen något annat med Vodka. Men vad vi sen ska göra resten av helgen vet jag inte, men det märker jag väl.

Men nu ska jag äta min banan och dricka min yoggi. Hörs sen !

Håltimme

Jaha, allt färdigt som jag skulle göra på min långa håltimme.
Gick ner till pressbyrån för att jag skulle se om jag kunde köpa en biljett från Båstad till Halmstad som skall börja gällas lite senare idag. Jag kunde köpa en biljett där men den skulle börja gällas från och med när jag köper biljetten. Men det gåtr inte riktigt, även om jag köper den strax innan jag åker från Sölvesbprg så kommer biljetten gå ut innan jag är framme. Så nu har jag 5-4 minuter på mig i Kristianstad att köpa en biljett. Annars får jag vänta en timme i Kristianstad och sen gå halva vägen hem till Maria från centurm i Halmstad, det vill inte jag !! Men jag får väl hoppas att jag hinner köpa en biljett.
 
På Ica köpte jag lite godis, en banan och drickyoghurt till resan idag. Ville köpa en pistagebulle men de fanns det inga.   
Visst ser den god ut ??? !!!! 
Sen snackade jag med min handledare och hennes kommentarer på min rapport var lite dåligt förklarade. Så det har vi snackat om nu, så det är lugnt. Nu måste jag bara fixa alla små fel och skriva en sammanfattning på engelska sen är jag väl som gott som färdig skulle jag tro. 
 
Nu har jag också skrivit ut 6 sommarjobb ansökningar, ska bara dela ut dem med. Men det får jag göra på söndag/måndag. Men nu ska jag stänga ner datorn och gå ner och äta lunch. Är hungrig !!  ... och fortfarande trött, känner hur ögonlocken bara åker ner hela tiden och vill stanna där. En powernap nu hade suttit fint!
 
 
 

Jaha

Inte lätt att göra ett grupp arbete när ingen i gruppen förutom jag är i skolan. Så första lektionen känns ju lite onödig. Men jag sätter migcid cafeterian och käkar frukost. Börjar inte förens klockan 12. Under den tiden ska jag göra lite saker. Först och främst, skrva ut mitt Cv och personligt brev till några jobb ansökan. Sen ska jag ner till Ica och pressbyån. Sen måste jag snacka med min handledare till gymnasiearbetet. Är en aning arg på henne så måste snacka med henne.

Förutom lite arg är jag också trött !! Hade jag vetat tidigare att varken Iman eller Linnea skulle komma idag hade jag kunnat sova ut lite längre. Men här är jag så får väl göra det bästa av sitationen.