Cykeltur till Rökebacken

Städa, tvätta, duscha, lunch och så fick vi ett snabb besök av Annika. Kortfattat vad vi gjort under förmiddagen ungefär eller jag i alla fall. Tvätten går fortfarande och har en maskin till efter denna sen har man det färdigt för ett tag. Förjäkla tråkigt att tvätta eller i alla fall hänga upp tvätt. 


Vi har inte bara gjort massa tråkiga saker idag utan vi har nu under eftermiddagen varit ute på en cykel tur. Fick bli bort till Rökebacken, tyvärr fanns det ingen gunga för de allra minsta där men det gick bra ändå. Astrid fick sen åka rutschkana med mig och sen sitta och pilla i sanden och gräset innan vi cykla hemåt igen. Skumt väder och visste inte om det skulle börja regna eller inte. 

Nätterna som aldrig tar slut

Är så trött på dessa nätter nu och det känns som man inte fått sova ut på flera månader nu. Störd sömn genom att Astrid ska vakna flera gånger om natten för antingen närhet eller en slurk ersättning. 


Men sen förra veckans feber så har hon inte heller velat sova i sin egen säng utan ska sova hos oss. Som många vet så hatar jag att samsova! Går inte att slappna, ligger och spänner sig, jag får knappt nån sömn över huvudtaget när hon sover hos oss och öm i ryggen blir jag. Jag är inte sen som ger mig snabbt heller så hon åker ner i sängen ett antal gånger innan man ger upp och låter henne sova hos oss. Men ändå har hon jätte svårt att komma till ro och under hela natten ligger och och vrider och vänder sig. 

Hur vi ska lyckas för bättra denna situationen har jag faktiskt inte den blekaste aningen om! Men mitt nästa desperata försök till att få henne sova i sin säng är att flytta tillbaka hennes säng in till oss. Men avvaktar lite med det, annars är det väl bara att stå ut och vänta på att det vänder. 

Blir så fruktansvärt ledsen också att hon på natten vägrar låta sig bli tröstad och nattad av Tobbe. Bara skriker så något fruktansvärt i hans famn sen när hon kommer till mig bli hon tyst på direkten. Det är verkligen skit jobbigt och kan knappt tänka mig hur Tobbe måste tycka det känns. Inga problem under dagen men just under natten har vi bara en massa besvär känns det som. 

Bilden är från igår då Tobbe och Astrid var hemma medan jag åkte till Karlshamn. 

Men nu har dagen börjar och Astrid skippade frukosten och tog en flaska istället. Hon får något lite senare istället till mellanmål. Tobbe har gått till jobbet för att avtacka en arbetskamrat och äta smörgåstårta <--- sjukt fuskigt! Jag vill med ha smörgåstårta, hans svar på det var att jag ska ju äta det nästa vecka. Men det ska ju faktiskt han också så då får han ju ändå mer än mig. Men så är det, jag får väl se om jag hittar något gott här hemma istället. 


Annars så ska jag efter jag har skrivit färdigt här slänga in en maskin tvätt samt lägga in Astrids ren tvätt. Plocka undan och dammsuga behövs det också så det är bara för mig att sätta igång. Astrid är för tillfället upptagen med sina leksaker så får väl passa på nu då. 

Lång natt och dag

En aning nervös inför provet idag, känner mig inte riktigt redo hade nog behövt nån extra dag till att plugga in det efter denna veckan som gått. Sen dessutom har man ju inte fått överdrivet mycket sömn i natt. 


Astrid vaknade vid 1 då hon efter en stund somnade om i min famn, vaknade dock när jag lade ner henne. Upp igen och då fick hon en flaska ersättning, somnade om och vaknade efter 3 minuter nör hon landat i sin säng igen. Klockan var då typ kvart över 2 och då väckte jag Tobbe för att ta henne så jag kunde sova. Men hos han skrek hon typ bara, ville inte alls. Efter typ en halvtimme fick hon komma till mig igen och ligga uppe på mig. Men där kom hon inte heller till ro så en ny flaska ersättning blandades. Hon var ju jätte trött och sov nästan men hon kom verkligen inte till ro. Vid 4 somnade hon äntligen och då fick hon sova hos mig och Tobbe. Låg inte stilla direkt och sparkades och puttades, jag låg ganska långt ner i soffan men fick ha handen uppåt så att Astrid inte skulle snurra över kanten. Halv 7 var hon uppe igen men somnade om en stund men då kom inte jag till ro länge. 

Ja sen har Astrid fått frukost, hon och Tobbe gick och lekte sen medan jag satte mig oxhvtittade igenom plugget. Nu lite frukost, sen ska jag packa ihop, klä på mig och cykla till tåget. 


Blir en lång dag idag men när jag väl kommer hem blir det god mat och massa mys med min familj. ♡