Delad tur

Äntligen landat i soffan! Fick ställa upp för jobbet idag och ta på mig att jobba kvällen, när jag även jobbat dagen. Hann hem mellan  2 timmar men då skulle det hinnas med en tripp till maxi samt att jag även tog mig på att städa toaletten. Men det har gått bra trots jag hellre hade spenderats min fredagskväll här hemma med familjen. 

Men en ledig helg är till vänta, 1 december imorgon och så mysigt vi ska ha det. Det skall städas, julpyntas, äta julmat och eventuellt träffa tomten. Adventskalendern börjar imorgon också så självklart ska vi titta på det också. Julmusiken kommer spelas och jag ska minsann bara njuta hela dagen! 

Astrid tycker det är så kul att hjälpa till och ska vara med överallt nu för tiden. När Tobbe lagar mat, när det skall städas, tvättas och ja överallt! 


UllaredGår dagens tripp till Ullared började med att jag och Tobbe för sov oss. Skönt att sova och för en gång skull inte bli väckt. Vi hade dock ställt klockan som vi stängde av och inte brydde oss om. Tobbe menade på att det är därför man ska gå upp direkt när klockan ringer. Jag menar på att det är därför man skall ställa mer än en klocka. Men Jessica fick lov att ringa och väcka oss. 

Iväg kom vi och med oss hade vi Jessica och mamma. Långt dit att köra så väl framme blev det först frukost. Inne på Ullared var vi i ca 2,5 timme och det räckte gott och väl. Var rätt mycket folk där med så. Vi hade ingen inköpslista utan vi plockade på oss det vi såg.

Detta är vad jag kommer ihåg just nu att vi fick med oss hem.

🛒 2 jultröjor 
🛒 Julkläder till Astrid 
🛒 Vinter jacka & överdrags byxor 
🛒 Julklappar till Astrid 
🛒 En stor bamse nalle
🛒 Bamse film 
🛒 2 små kavlar 
🛒 Stekpanna & kastruller 
🛒 Potatisskalare & knivslip 
🛒 Juldekoration 
🛒 Whitebordtavla 


Dejt kväll

En barn fri kväll för mig och Tobbe igår, så välbehövlig! Så vi passade på att använda de bio checkarna som legat här hemma sedan förra vintern. Åt även gott av räkmackor, passade på att prata om allt och ingenting utan att bli störda. Tomt utan Astrid men man får ta vara på tiden man får själva. 

På bion gick det Queen filmen vilken var riktigt bra! Jag satt med knäppt vinter jacka & mössa på, öppnade inte min dricka och åt bara lite salta apor och det är ett tecken på bra film. Kan vi verkligen rekommendera!!

Våt kväll avslutade sedan men häng i sängen framför Grey's anatomi  i följd av en god natts sömn.