KristianstadSå då är man hemkommen efter ett kvälls pass på jobbet, landat i soffan med 2 smörgåsar och ska se på en film. 

Idag har vi hunnit med lite äventyr jag och Astrid inne i stan. Skulle fixa nytt ID-kort hos polisen sen passade vi på att leka lite på familjerummet på gallerian och käkade lunch på Burger King. Skulle även handla strumpor till Astrid men blev kanske lite mer än så. Saker och ting må vara billigt, men köper man många billiga saker så blir det inte så billigt i slutändan. Inbjudan på väg

Nu är alla inbjudningar på väg ut för Astrids kalas. Återstår bara 4 som jag skickat med post som skall levereras. Resterande fick dem personligen igår kväll, vi tog oss en cykel tur och lämnade till alla dem inom Bromölla. Dock inget alternativ att cykla ut till Råby, Valje, Gualöv och absolut inte Kristianstad. Så snart ska jag kunna avslöja årets kalas tema. 

Idag har jag annars många spännande saker för mig. Bland annat skall jag laga mat och tvätta nu under förmiddagen sen väntas det jobb i eftermiddag. Sen händer det inte så mycket mer än så just denna dagen, spännande i sin egen bemärkelse. 


Lördags kväll

Vad gör man ens när man är hemma själv? Är aldrig hemma själv och nu helt plötsligt sitter jag här utan man och dotter. Har absolut ingen aning vad jag ska göra! Lär typ bara sitta här i soffan och inte göra ett dugg. Upp tidigt imorgon igen för jobb med så behöver försöka somna lite tidigare ikväll.

När förkylningen börjar bli lite bättre så ska man börja känna sig irriterad i halsen. Usch, pallar inte med hals ont just nu. Jaja, en lördags kväll, hemma ensam och lite halsont. Kunde väl inte haft det bättre, om inget annat väldigt lugnt. För en gång skull, lugn och ro utan några måsten så ska inte gnälla allt för mycket.