Köket


Energin kom först efter middagen idag, trots jag spenderat några timmar på jobbet under dagen. Fick mig i alla fall ett ryck i köket, plockade iordning, rensade, torkade av och hängde upp nya gardiner. Har ett kaos skåp i köket jag också borde gå igenom men det får bli tills en annan dag. Önskade jag hade kunnat sätta en ljusgrupp på köksbordet men Astrid låter ju inte saker vara. 

Nu blir det hockey och mys i soffan. Om en stund blir det även till att natta Astrid, sen ska jag hålla kväll. 

Hur snygg servering bricka fick vi inte i bröllops present!
 
Farmors tavla. 
Den lilla Elvis samlingen.
Vår kärleks hylla. 
Självklart en bild på Astrid också. Lunch

✅ Netto 
✅ Städa
✅ Maskin tvätt på 
✅ Behöver ej passa Lukas idag

Nu sitter Astrid och äter lunch, blev en väldigt lätt lunch. Stekt upp en hamburgare och ett ägg till henne, sen lite ketchup på detta. Här efter blir det att lägga henne till vila. Sen återstår dusch och besök för denna dagens planer. 

Trots väldigt slö start på denna dagen känner jag mig på gång nu. Känner för att åstadkomma en massa. Kanske borde passa på att göra saker medan man har energin till det, under Astrids vila. Eller så lägger jag mig och vilar med henne, återstår att se. 


 


Tröttast!

Ögonen går verkligen i kors idag! Tyvärr för mig så var Astrid vaken super tidigt idag. Skulle äta macka redan vid halv 5. Ligger i alla fall i soffan med både täcke och kudde, Astrid gör allt för att jag inte ska blunda. Men det är väl dags för mig att försöka piggna till ändå, idag har vi en del att göra. Har ju trots allt 2 lediga dagar nu och en del inplanerat. 

Idag ska vi bland annat passa Lukas en stund. Sen får vi besök utav Fanny och de minsta kusinerna. Jag ska även tvätta och ta tag i lite städ. Behöver ner till Netto än vända och så får vi ställa oss i duschen jag och Astrid.