Trött & kall

Middag och Star Wars med Johan tidigare ikväll, samt så spelade vi lite yatzy och skit gubbe. Lyckades hålla mig vaken under filmen denna gången. De senaste gångerna vi sett film har jag somnat. Så social jag är då, typ.. Men kvällen avslutas hemma, så har slängt mig kall under täcket och hoppas att jag värms upp snart. Trött och kall är jag denna kvällen, som alla andra kvällar på senaste känns det som. Men blir väl att snart stänga ner allt och sova. Jobb dag imorgon också, börjar redan 06.45. Tur man sover som en stock och somnar jätte snabbt i alla fall, att vakna är dock jobbigt. Men när man väl har börjar göra saker så piggnar man till ganska så snabbt. 

Vad som mer händer imorgon än jobb vet jag inte. Hoppas på fint väder men det går ju också att drömma om. Men vi får väl se hur det blir och vad jag hittar på. 

Ledig dag

Så underbart med en ledig dag när man har haft en del jobb dagar bakom sig. Samt att jag har några dagar framför mig också. Så idag ska jag för mest del enbart ta det lugnt. Sitter hos syrran nu och tar en kopp kaffe och n kanelbulle. Var med Johan tidigare hos hans föräldrar en stund men de bor ju i närheten så passar på att vara här också. Barnen var dock inte hemma annars hade jag tänkt vi kunde dra till en lekpark.

Igår efter jobbet, så drog jag och Johan in till stan. Var där 40 minuter, köpte nya linnen bara och så födelsedags present till hans syrra. Meningen var att vi skulle äta inne i stan men vi åkte tillbaka till Bromölla istället.  Blev middag på Köket istället, måste testa deras mat också någon gång. Det var ju inte äcklig mat där men det var ju absolut inte något speciellt. De hade tagit väck en del från menyn också. Men nu har man testat det och kommer väl nog inte äta där igen. 

Men nu ska jag vara social igen och spela lite plump med Lisa. 

Goe middag

Har inte sett dig äta så här mycket innan, måste betyda att det var gott! - Johan 

Det kan jag lova er att det var. Riktigt mumsigt var det, det gjorde han bra. Mannen han kan laga mat, vilket är väldigt positivt! En stunds mat koma efter måltiden hade man så mätt jag blev. Men sen nu ikväll har var bara tagit det lugnt och spelat kort. 

Nu är jag hemma igen i alla fall och har slängt mig i sängen. Även hunnit med en maskin tvätt idag, var tvungen att tvätta mina arbets tröjor. Så nu är jag redo att jobba ännu en dag imorgon + 2 dagar till innan jag är ledig. Men efter jobbet imorgon så skall jag äta med Johan igen, vilket jag ser framemot. 

Ni får sova så gott! Godnatt