Vad är kunskap?

Kvällen är påväg mot sitt slut och jag sitter ensam framför dator, försöker svara på frågan i min rubrik. Inlämningar uppgift 3 startar med frågan "Vad anser du vara kunskap?" Uppgiften är lite större än så för har några sidor i läroboken att läsa på för att sedan skriva en reflektion över vad kunskap är för något. Men allt börjar vad jag anser är kunskap... 


Teoretiskt och praktiskt kunskap, det jag kan och det jag kan fysiskt kan utföra. Ett exempel på detta, men sen då? 

Jo fakta från läroboken som säger till mig att det finns inget riktigt svar på vad kunskap är, utan det finns olika förklaringar, definitioner, nivåer och typer. 

Så långt kommen men hur ska jag kunna reflektera över en sådan simpel sak som begreppet "kunskap"? 

Lagt ribban högt på denna kursen så inte kan man skriva ihop något halvdant. Jag vet jag kan, så jag ska ha, mitt mål är ett A i denna kursen. Inte ska en reflektion över vad kunskap är stoppa mig dit! 

Lisa & barnen

Varit och spenderat dagen med Lisa, Anton och Lukas hemma hos dem. Bjöds på lite kaffe man snuttade på och sen en massa snack om allt och ingenting. Skönt att komma ut lite efter suttit hemma några dagar sen alltid kul att träffa syrran och hennes barn. 


Hade sedan följe med Anton som skulle till en kompis på vägen hem. Kom för en stund sedan så sitter i köket nu med Tobbe och Astrid. Jag ska försöka plugga lite idag men annars blir det en lugn dag för mig. Astrid håller väl mig sysselsatt, det brukar hon göra.

Till frisknad

Efter gårdagens sjukdag där jag spenderade den mesta tiden i sängen så är jag uppe på benen igen. Fått en bra natt sömn, är fortfarande förkyld och öm i kroppen men annars pigg. 


Uppe tidigt idag med Astrid men vi har spenderat förmiddagen i sängen. Tittat på tv samtidigt som jag myst, busat och titta på när Astrid har tagit sina tupplurer. 

Har även hunnit med att plocka undan i lägenheten, lagt in tvätten och startat en ny maskin. Nu har jag Astrid i knät och inväntar att Tobbe ska komma hem från jobbet. Skriva ihop en inköps lista o h sen dra ner till affären för att handla. 

Min kurs har officiellt börjat också denna så nu får jag ta mig mer tid till plugget än tidigare. Om det innebär om jag ska plugga något idag eller nån annan dag får jag se. 2/7 inlämningar är klara så här en del kvar att göra.