Senaste

Dålig uppdatering här de senaste dagarna men inte haft tid eller orkat. Var i alla fall hemma hos mamma nästan hela dagen igår, min moster, kusin och hennes barn var på besök. Så vi samlades hemma hos mamma, Maria och så var även Lisa och barnen där. Bjöds på lax och fika så det var trevligt! 


Idag började dagen inte jätte bra, var massa trött då Astrid hållit mig vaken halva natten. Vaknat fler gånger nu de senaste nötterna, gallskriker och kan bara bli tröstas med tutten, vägrar släppa tutten också dessutom. I natt var det nog hennes största dröm att få sova med den hela natten men jag envisades om att hon skulle sova i sin säng. 

Annars så har vi Pontus här under dagen. Kom i förmiddags efter sin första match nu under ifö cup. Tog sedan en lunch på Böckmans innan vi tog oss ner till fotboll planerna och tittade på den andra matchen som de tyvärr förlorade. Nu är vi hemma igen, blir lugn dag resten av dagen, håller på med tvätten här idag också. Ska även första med lite plugg idag också men blir nog ikväll i så fall. 

Besök

Goda jordgubbar med både glass och grädde, inte helt fel när man får besök. Fick dessutom blommor av Fanny, Freddy, Hailey och Annika, gratulerade oss till förlovningen. Så fint gjort av dem och fina blommor. 


När de sedan gick fick ser bli städning av lägenheten. Jag hade i tanken var bara att ta golven men fick hjälp av Tobbe så vi tog tag i resten också. Skönt att få det gjort och nu har vi inte mycket mer att göra denna dagen. Fixa till middagen och sen bara vara.


Förlovningsringar & jordgubbar

Astrid var uppe sent igår kväll så hann och orkade aldrig skriva här inne. Vi var i alla fall inne stan och åkte dit med mamma och Maria. Vi alla hade olika ärenden så vi gick skillda vägar och mötes upp igen för att köpa en smoothie på Naked juice bar och amma Astrid innan vi åkte igen. Jag och Tobbe hade bara ett ärende och det var att hämta ut våra förlovningsringar. Jätte nöjd med dem! 6kkket blev enkla, halv tjocka i palladium.  


Var även inom ÖB på vägen hem sen innehöll dagen mest fokus på att Astrid skulle bajsa. Men med lite laxeringsmedel fick hon äntligen ut det. Sanna andan med att vara förälder, låta en halv dag handla om ens bebis bajs. 

Idag har jag inte gjort mycket mer än en vända mer till netto för att handla, ätit frukost och precis ammar Astrid. Ska nu ställa mig och noppa jordgubbar då vi får besök av Fanny, Annika, Hailey och så Sandra. Tur jag köpte många jordgubbar!