Hit & Dit

Mycket rännande idag men det gör inte mig något. Frukost med Johan innan han skulle sticka iväg till lägenheten där de håller på en massa. Sen följde jag med mamma hem till Lisa, där hon skulle låna deras tvättmaskin, så där blev det lite snack och så. Vidare till Maxi där jag köpte kött till middagen, blir grillning idag hos Johans föräldrar. Hem igen lite snabbt innan jag stack och lämnade lite saker till Johan i lägenheten. Stannade där en kort stund men drog sedan hem igen. Tillbaka till maxi för mamma glömde köpa något och sedan ännu en gång till Lisa för att hämta tvätten. Hemma igen nu i alla fall och har gjort färdigt ett födelsedags kort, hade en sida kvar att göra så fick bli att rita en blomma där. Bild på kortet kommer dock inte förens nästa vecka, efter personen har fått det.
 
Så nu ska jag plocka undan mina pysselsaker igen. Sedan bara vänta in på att min mobil ska ladda upp. Vet faktiskt inte riktigt vad jag skall göra. Grillningen blir inte förens vid 6, halv 7 tiden så har några timmar att sysselsätta mig själv. Men mellanmål nu får det bli, en smörgås eller något sådant.
 
Ingen internet på mobilen, så kommer vara snålt med inlägg ett tag framåt.
 
 

Kaffe & Snack

Medan man väntade på att tvättmaskinen och diskmaskinen skulle bli färdig blev det en cykel tur till Carro. Där var även Lisa så vi tre satt uten, drack kaffe och snackade. Jag själv placerade mig i solen och svettades ihjäl typ men man får ju passa på nu när man har sol helt enkelt. Den kan försvinna lika snabbt som den kommit. 
 
Men sen väntade maskinerna på mig så cyklade tillbaka till Johan. Så det har jag sysslat med nu, hängt tvätt och startat en ny. Diskmaskinen är också tömd och en ny startad. Det som är färdig med disken håller jag nu på att packa ner i låder. Inte allt men en del, snurra in papper runt glass och sådant. Till min stora förvåning hade inte Johan någon silver tejp hemma. Vem har inte sådant? Till och med jag själv har silver tejp och hur ofta använder jag sådant egentligen kan man undra. Men har det i min pyssel låda så det var jag i alla fall tvungen att gå och hämta. Så slagit in knivarna i katong var det senaste jag gjorde innan jag satte mig ned för att skriva här. 
 
Nu väntar jag bara, igen på att maskinerna ska bli färdiga. Spännande! 
 
Har bilder från när jag var hos Carro som jag hade kunnat ladda upp... men mitt internet på mobilen är slut. Får bli till senare istället.