Det vanliga

Kvällen blev inte helt meningslös. Hörde istället av mig till Carro och Lisa. Så blev kaffe, kort och skip-bo spelande denna kvällen. Det vanliga när fantasin sätter stopp, men det gör ingenting. 
 
Men nu är jag hemma igen. Ska titta lite på Bones innan jag skall sova. Ser fram emot tills imorgon, god mat med min speciella någon. 
 
Ni får sova så gott. Godnatt!
 
 

Middag

Idag har jag inte gjort något vettigt! Efter suttit nån timme på Jockes plats så stack jag, mamma och Maria till Filles. Ingen som ville laga mat idag så fick bli hamburgare där ifrån. Jo, Jocke lagade mat. Han lagade ärtsoppa till sig själv.. 
 
Så vad som händer ikväll får jag se. Ska försöka hitta på något i alla fall. Vad är sådant man märker och ni får läsa om det senare ikväll. 

Uttråkad

Jag blev uttråkad så tänkte att jag kunde störa resterande folk I detta hushåll. Men mamma höll på med deklarationen och Maria började snacka om hennes telefon och sådant ointressant. Jocke han gick ned i källaren så det var inte lyckat att störa dem. Men Jocke kommer upp från källaren någon gång. När han väl gör de, sitter jag i hans plats och spelar min musik på hans dator, genom hand tv. 
 
Allt som allt är det en väldigt tråkig dag!