Gick inte som jag tänkt

Min tidsplan har inte riktigt gått om jag tänkt mig. Nu skulle jag varit färdig med både projektplanen och sociologi arbetet men det är jag inte! Ens med båda. En del saker i projektplanen som är ett stort FRÅGETECKEN och hela projektplanen är helt flummig!! Sen Sociologi arbetet, denna gubbens teori är så komplicerad och jag fattar inte ett skit !! Hittar ingen bra och enkel sida heller som förklarar. FÖRVIRRANDE !!! Stressen om att hinna allt är koas. Detta är verkligen en jobbig vecka! Men ska fan ta mig sitta hela natten, jag vill ha detta färdigt nu så jag kan lägga min energi på engelska provet!! Jag måste verkligen det, vet inte ens när jag ska skriva provet. Asså skit detta känns inte bra! Rädda mig någon snälla, jag pallar inte !

Time to work !

Skolkonferens = Lasses mat !
Var mening att Emil skulle laga mat idag då jag skulle koncentrera mig på plugg hela den men sen ändrades det så jag beslöt mig för att det fick bli Lasses idag. Emil blev glad i alla fall. Mindre glad blev mamma! Ringde henne i morse och frågade om hon kunde hämta mig och köra mig hem idag. Vid halv 6 - 6 tiden, det kunde hon. Mötet varar alltid i alla fall 1 och en halv timme men oftast 2 timmar. Bara det att det tog bara 45 minnuter idag. Så när jag ringde mamma så blev hon inte så speciellt glad för hon stod och lagade mat. Men hon fick laga maten färdigt i alla fall. Så länge gick jag till Lasses och beställde mat. Sen kom hon och hon lämnade mig. Käkade, tog det lugnt en stund men nu måste jag plugga !! Projektplanen ska jag försöka göra så snabbt som möjligt så jag sen kan göra färdigt sociologin. Sen ska jag också försöka plugga glosor också. Stressigt !! Men en timme, förhoppningsvis mindre på projektplanen och sen en timme på sociologin sen resten glos plugg!
Super kul kväll !!
 
 

C

Svenska talet färdigt nu då, skönt!! Gick bra, bättre än för andra men fick i alla fall C så jag är nöjd. Nu har jag min sista lektion och den är skit tråkig. Vi kollar på en film, till och med vår lärare sitter vid mobilen så kul och intressant är sena filmen. Informations film om hur man trycker tidningar typ. Sen efter denna lektion får jag vänta en tid innan skolkonferensen börjar. Får se om jag hinner dra ner till stan och kolla efter en vinterjacka. Svin kallt ute ju!