PhotoShop5

Orginallet har jag ej att lägga upp men så här blev den efter photoshop i alla fall.
Fanns ej så mycket och göra med denna bild men men.
Detta var min sista photoshop bild än så länge men tänkte även längre fram att jag skulle redigera orginallen i Picmonkey för sedan se vilka som blev bästa. Inte alla av de bilderna jag lagt upp under helgen men någon av de i alla fall.
Hoppas ni tyckte om de :)

 

Svårt !

Det var svårt att komma på vad man skulle skriva om på hemtentan. Men kom på det, så jag skrev händelsen och problemet. Men nu när man ska skriva vad pliktetik / sinneslagsetik / konsekvensetik säger om handlingen man gjorde i denna situation var rätt eller fel så blir det svårt igen. Det jag svarar på den frågan är "Det var en jävla bra fråga!". Om jag skriver det, vad för betyg får jag då ?? F (IG) eller  ?? Stor chans i det ja.
Min kompis med hon är ju helt knäpp. Smsade med henne innan om detta och så skriver hon till mig: "Jag kan skicka mitt arbete till dig, så kanske du kommer på några ideér." Jag hade ju aldrig skickat mitt arbete till någon så, hur bästa vän jag än är med något. Det är ju faktiskt ett "prov" och det ska vara enskilt. Så nej tack Filippa, men vi kan ju diskutera imorgon om detta skitet.
vi behöver väl ändå något att snacka om medans vi går 1,1 mil.
Men jag har börjat skriva på skitet nu så det är bra det. Men nu ska jag dra mig hemåt för att lämna tillbaka internetet. Får nog skaffa något internet här i lägenheten. Kan inte låna Jockes varje gång jag ska plugga.

 

BAJS!!!!!!!!!

Skjut mig !!!!
Idag MÅSTE jag börja skriva på hemtentan men det ända problem jag har med det är att jag har absolut INGEN aning om vad jag ska skriva om ! Och det är svårt att börja då.
Jag ska välja ett problem/händelse som jag själv kan relatera om och sedan skriva vad en konsekvensetik / pliktetik / sinneslagetik säger om den /problemet/händelsen. Om det är rätt eller fel enligt dom.
Enkla saker att skriva om är otrohet eller abort men det är inget jag kan relatera om, inget jag har varit med om.
Något jag kan skriva om är det skitet med mamma för något år sedan men jag vill inte skriva om det. Jag vill inte hela tiden att det ska komma upp, vill gå vidare från det. Men det kommer bara upp hela tiden med mina skolarbeten känns det som. Ett annat jag kunde skriva om tyckte Jocke var att när Emil var med sin bil mycket! Men ehhhh nej. Ska frågan i mitt problem vara då "Ska jag lämna han för att han ängnar sin tid med sin bil?" Min lärare måste tro jag är helt störd om jag skriver om det. Något annat var det som hände i fredes med Annie, men nej palla det då. 
Jaja men nu måste jag sätta igång och bara börja skriva om något skit !!
  Idag, har man varit hos Carro & pappa med Lisa och barnen. Efter pappa blev det Netto och köpte Pippi mössa sedan ett par vantar och doftljus. Nu sitter jag här önskar jag vore död för det jävla skiter däruppe -.-''