Kaos & Kärlek

Ibland undrar jag vad vi har gett oss i på, de stunder Astrid driver mig till vannsinig, när hon bråkar med mig och är omöjlig. Sen ett barn till på detta, kan se framför mig hur frustrationen kommer stiga på en, tålamodet kommer försvinna. Har man inte varit utmattad tidigare så har jag det att förvänta mig när även lillebror kommer. 

Men som förälder har man inget annat val än att stå ut, kämpa och ta sig igenom de stunder där allt är kaos. Vi har trots allt valt detta själv, att först skaffa Astrid och att vi nu skulle ha ett syskon. Så vad vi har gett oss in på, har varit vårt beslut. 

Men det finns ingen jag älskar mer än Astrid och bebis i magen, samt min man som jag får dela allt detta med. Astrid må driva mig till vannsinig men det finns ingen som får mitt hjärta smälta som hon gör. Vilket gör att jag längtar så något fruktansvärt tills lillebror kommer. Få se mina barn tillsammans och ha familjen samlad. Bara drygt 4 månader tills dess, må tiden gå snabbt! 

Tills dess tar jag till mig alla de älskvärda stunder när bebis i magen rör på sig och sparkar och när min flicka är den mysigaste. Förutom jag och Tobbe längtar hon nog mest tills bebis är hos oss. Går inte en dag utan att hon ska klänga på mig för att klappa och gosa med magen. Hon pratar ofta om bebis, att hon ska hålla bebisen och att det är lillebroo som ligger där inne. Till och med på maxi ska hon dra upp min tröja för att klappa magen.