Tråkig kväll i Bma

För att uttrycka mig förståeligt så kan jag berätta att detta har varit en fett tråkig kväll !!! Suttit i soffan där nere och lidit. Mamma och Jocke har också suttit där nere och kollat på tv, skit efter skit rent ut sagt! Först paranormal activity 3, sen dodidoo och nu en skräck film, drag me to hell. Jag gav upp helt enkelt, vill inte se en smäck film man kan lista ut vad sol händer efter att man sett de första 10 minuterna typ.
 
Hon blir förbannad av en gammal tant, det händer en massa konstiga saker runt om kring henne, speciellt när hon är själv. Hennes pojkvän tror inte på det så hon måste själv leta reda på den tanten för att försöka bryta förbannelsen innan hon blir ner dragen till helvetet.... blabla inte intresserad av sådant ikväll. 
 
Så jag har lagt mig i sängen nu och om jag ska sova än vet jag inte. Men jag märker väl det, blir väl att jag ligger här en stund kollar på Vines och sen sova. 
 
 

check

Började dagen hemma hos farmor idag efter att legat i sängen typ timmar och drygat mig. Så där blev det snack och fika som vanligt.
 
Sen kom Carro och hennes mamma och hämtade mig. Vi tre åkte in till stan för att handla. Jag själv blev lite fattig i alla fall på mammas födelsedags present men nu är den köpt i alla fall. 
 
När jag kom hem blev det att vänta på att middagen skulle bli färdig. Skulle ju laga middag idag ju, men mamma tänkte vi skulle äta bakadpotatis så jag får väl fixa middag imorgon istället. 
 
Vad som händer ikväll vet jag faktiskt inte men kvällen börjar tråkig i alla fall !! Jocke och Mamma kollar på paranormal activity 3, jäkla kassa filmer! Tycker inte alls dem så jag får väl hitta något annat att sysselsätta mig med. 
 
 
 

aha

Jag är ingen djur person som många av er vet. Jag tycker helt enkelt inte om djur så speciellt mycket. De ända djur jag känner att jag gillar är Kiara och Laika, Carros hundar. Sen gillade jag ju mina katter som jag fast. Nu har ju Lisa skaffat hund och den tycker jag inte om, hoppar upp på en när man sitter ned och kramar fast sina ben runt armen så in i helvete. Sen tycker jag inte om den helt enkelt. Men det är inte min hund så jag ska inte gnälla.
 
Var alltså på KF ikväll och det gick ganska snabbt, bara 2 timmar. Har inte speciellt något att kommentera om saken.
 
Sen blev det en tripp till Lisa med Carro där jag vann på plump 2 gånger stor. Dock förlorade jag ganska mycket på de andra kortspelen men jag kan väl skryta lite om plumpen. 
 
Men nu är jag hemma hos mamma igen. Sitter i mitt kalla rum och väntar på att elementet ska värma upp mitt rum. Ska i alla fall läsa minst 1 sida i boken idag sen får väl jag sova.
 
Orkar inte vända på bilderna så det får vara så här.