Plugg

Har blivit lite körkorts pluggande denna kväll. Går framåt, bättre och bättre efter varje test jag gör så det är ju positivt. Ska försöka göra så mycket som möjligt med detta varje dag, så jag någon sin blir färdig. Men då krävs det at jag pluggar! Så jag sen kan ta ut mina sista körlektioner och boka in proven. Men innan detta år slut har jag som lång siktigt mål att klara det, förhoppningsvis innan.

Snackade också med Lisa för en stund sedan. Hörde ju att hon hade skaffat hund och så var jag tvungen att ta en lite paus så jag tänkte jag kunde ringa henne. Men det var ju trevlig.

Men nu orkar jag inte mer. Börjar bli trött så ska hoppa in i duschen sen slänga mig i sängen. Fortfrande inte bestämt mig för vad jag ska se på för film ikväll. Började fundera på om jag skulle se på Star Wars men har faktiskt inte dem och hatar steama genom internet, dålig kvalite. BLÄÄ! För snål att köpa dem också men någon gång gör jag väl det. 
 
Så Band of Brothers ser det ut att bli denna kvällen, en del av det i alla fall. Den är ju i några timmar så se hela, är ingen tanke. 
 

Man kan tro vad man vill

Delkurs 2 nu då, hade introduktion på det idag. Första religionen, Hinduismen, Men det kan ju också vara intressant. Kommer inte ihåg så jätte mycket om Hinduismen men jag kommer väl ihåg en del saker när jag väl har börjat läsa om det. Men det jag specielt kommer ihåg från min föreläsningen denna eftermiddag är: "Jesus dog inte på korset, han åkte till Indien."
 
Men nu är jag hemma igen och vad jag sakll göra är ännu inte klart för mig. Men jag får väl fixa något att äta, stuvademakaroner hade varit gott. Sen får jag ren skriva min anteckningar från idag innan jag slänger mig framför en film. Sugen på Sagan om ringen, men när är jag inte det? Dock min brist på BLUE-RAY spelare hindrar mig. Så istället kommer det nog bli antingen NCIS eller Band of Brothers. Måste också meddela mamma att jag kommer hem till helgen.
 
 
 
 

Alien

Att se på Alien själv när man bor i en mörk källare är kanske inte det bästa valet. Speciellt inte när man ska gå genom hallen till toan, men jag överlever, inga monster här. Men det är bra filmer och nu är det Alien Återuppstår (4an) som gäller innan jag ska sova.
 
Ikväll på KF kom de fram till några saker ... en av dem är att de röstade Ja till att gå i borgen för 90 miljoner till arrangemang hallen. Så nu är det en hall som gäller och den kommer att byggas. Jag vill ha en ny hall i Bromölla, men jag vill ha en mindre och närmare skolan. Istället får vi en gigantisk hall på en mark som inte är bra alls att bygga på. Men jag hoppas väldigt mycket att min oro för Bromöllas framtid och om detta är fel. Jag hoppas jag har fel! Att Bromölla kan ta sig an denna byggnaden, utan att överstiga budgeten och sen klara av driftbugeten när den väl är byggd. Resultatet är inte kommen än så får väl se vad som händer.