3 år 2 dagar

Fick med mig min speciella någon, som inte direkt är någon hemlighet längre, ut på en promenad i skogen igår. Blev en kort runda men bättre än inget efter att suttit hela dagen på kommunhuset. Sen spenderade vi resten av dagen och kvällen hos honom.
 
Denna dagen har jag faktiskt bloggat i 3 år och 2 dagar. Missade årsdagen detta året också men vad gör det. Känns lite overkligt att jag bloggat så mycket och länge. Men det har jag och kommer ju fortsätta ett bra tag till innan jag lägger ner detta. 
 
Blivit en runda till Claesson denna förmiddagen och så en hamburgare efter det. Vad jag skall hitta på resten av dagen har jag inte bestämt mig än. Men nu skall jag vara med min speciella någon, som jag träffar. Som faktiskt också har ett namn... 

Utbildning för förtroendevalda

Placerad på kommunhuset och varit här några timmar nu och utbildat mig i deverse saker. Det är givande, trotts att man märker att de som föreläser inte har i grunden att just föreläsa. Men har några timmar kvar innan jag är färdig här. 
 
Vad jag sen skall göra resterande av dagen har jag inte riktigt bestämt mig för. Är ju fint väder idag så att sitta här uppe är ju inte riktigt vad man hade velat göra idag. Lång promenad, fotografering, leka ute med barnen hade varit roligare. Men dagen är inte slut än sen får jag väl se hur länge solen stannar uppe idag. Klockan 4 får jag ju lämna. 
 
 
Cykeln är ju inte hemma heller så möjligtvis att jag hämtat den idag, kanske stannar där den är men det är sådant men märker. Men nu börjar eftermiddags passet så får lägga ner mobilen. 
 
Hörs sen! 

Kvällen

Hemma efter en kvällen hos Amanda och Matilda. Vi hade det mysigt ikväll och de blev jätte glada för fotoböckerna de fick av oss övriga tjejer. De blev födelsedags presenter & hejdå present till Amanda som skall åka till USA och ska vara borta länge. Fick också lite tårta, mycket gott. Annars blev det bara 1 cider för min del, räckte bra för mig. 
 
Men nu ska jag sova. Upp tidigt imorgon och vara på kommunhuset hela dagen för utbildning. Inte alls taggad, men sådant man måste göra.
 
Godnatt!