Kristianstad

Kallt att gå inne i stan med bara shorts men det fick gå i alla fall. Var inne och provade min balklänning som blev jättebra så nu är den helt och hållet färdig och den passar mig galant! Sen på fredag är det också den sista studentfesten, är besviken på att vi enbart haft en stundent fest i Sölvesborg som jag inte kunde medverka i. Sen har resten varit i Karlshamn som för mig är förlångt bort för att ens vilja spendera de pengarna men nu är vi framme till den sista festen. Även denna ska vara i Karlshamn men får väl gå på den så man i alla fall har varit på en. Temat är Vit och så ska det vara massa UV-ljus och så ska man visst bli ritad av UV-pennor med. Men jag äger inget vit.. men nu gör jag. Köpte en basic, vit klänning till att ha på fredag. Emil följde med mig in till stan så jag hade också sällskap. Innan vi åkte hem gick vi inom Hemmakväll, köpte dricka och sen pressbyrån där jag köpte X-pop (snoppglassen)
 
Nu är vi i alla fall hemma och jag ska hoppa in i duschen. Kom på innan att jag har inga kläder hemma hos Emil förutom de shorts jag har på mig, för kallt! Emil vill att vi ska gå ner till brasan sen så jag får väl köra en improvisering av något slag. Kommer antagligen hamna upp med Emils mjukisbyxor men det får väl gå ändå. Sanna min kusin skulle nog också vara med oss ikväll, hur länge vet jag dock inte men det får jag väl se. 
 
Lånade med mig en kamera för att ta bilder till affischen jag måste göra. Kameran bärde Emil under Kristianstad trippen och han tog en massa bilder! 
 
 
 
 
 
 

Nästa vecka istälelt

Jag drog mig ut sista sekunden och skippar göra filosfi provet denna veckan. Gör det nästa vecka istället men det går lika bra det. Lite pinsamt när jag mötte min lärare och han frågade om jag skulle göra det nu. Men det var lugnt! Nu har jag i allfa hålltimme och den ska jag väl spändera med att inte göra något, pallar inte plugga. Vill bara hem och jag ahr en känsla av att på min sista lektion kommer vi inte göra ett skit, rent ut sagt. Om man kankse borde gå och fråga min lärare om man får sticka hem. Måste ju till stan och hämta ut min balklänning och hitta något vitt klädedplagg. Stundent fest på fredag och temat är vitt, jag äger inget vit ju !!
 
Vi hörs sen pallar inte skriva mer nu!

Kalsonger & Balskor

Nu är jag, mina kama-surta kalsonger och balskorna i skolan. Det jag kan säga om detta är att min skor, sakta med säkert skär av mig mina tår! Men jag måste gå in dem så en stund till får jag ha på mig dem sen får jag nog byta skor. Nu har jag i alla fall sociologi men behöver egentligen inte var här men tänkte jag skulle antingen börja på mitt sociologi abrete eller plugga på filosofin. 
 
Läste också nyss inne på Bromölla Debatt en artikel som gjorde mig besviken. Vi kan sätta Bromölla på kartan med en gigantsik arragemang hall men stötta kommunens största ambassadör det går absolut inte! Jag är inget stort fan av Sanna men hon är ändå det ända vi har i Bromölla och vi måste bevara det vi har och inte bara skit i det. Som Broman (V) skrev som en kommentar: Felaktig prioritering, fel signaler, fel beslut!