Film och alarm

Filmen är igång och det blev Prins Valiant, ingen aning vad det för film eller om den är bra. Men det märker jag väl. Mina alarm för morgon dagen är också igång. Blev 9 alarm men är ändå lite orolig för att försova mig men jag hoppas inte det!! Ska ta bussen här ifrån strax över 9 imorgon bitti så ska försöka gå upp vid 8 tiden. Önska mig lycka till !!

Sov gott!Tack mamma

Jag älskar min mamma och är super glad över att hon står ut med mig och stället upp. Hon blev inte glad när jag sa att min bussficka var i Bromölla och jag behövde den här I Växjö, tills imorgon. Hon som hade jobbat hela dagen men ändå ställde upp är så tacksam ♡♡
 
Blev super glad när jag hörde bilen runt hörnet men fortfarande jobbigt att se henne åka. Hon kunde ju inte stanna så värst länge men det var kul att träffa henne igen. Haha låter precis som om jag inte träffat henne på ett år men min familj betyder mycket för mig och vill alltid ha dem nära. Se folk åka ifrån mig och köra mot Bromölla utan mig kommer bli jobbigt den första tiden innan jag verkligen har vant mig vid att vara här. 
 
Men tack ännu en gång Mamma för dub kom till min räddning. Älskar dig ♡ 
 
Nu ska jag lägga mig och kolla på någon film, blir en av de jag inte sett innan. Sen ska jag sova, imorgon börjar ju min tid på universitetet.  Aning nervöst!!! 
 
 

Borta i Bromölla...

Okej, dagen blev inte alls som jag tänkte mig. Har enbart varit hemma, tagit det lugnt. Planen att dra ut försvann ganska snabbt idag för min bussficka den råkade liksom följa med Carro hem igår. Så här sitter jag utan mitt bankkort eller pengar utan de är i Bromölla. Så nu måste jag hitta någon som kan köra hit idag och lämna. Behöver den imorgon och kan ju själv inte åka och hämta den tyvärr.

Så det finns inte så mycket att göra för tillfället utan jag väntar på att mamma ska höra av sig och sen bli arg på mig som är så klantig. Men jag gör det inte med mening, när det gäller min bussficka så försvinner den bara helt enkelt från mig, ofta! Om hon kommer med den är jag dock osäker på men får se vad hon säger.