May. 31, 2013

Idag har jag typ inte gjort ett skit mer eller mindre. Bara tagit det lugnt. Fick reda på vad jag ska få i svenska betyg, D. Vilket är mellan G och VG. Sen när jag kom till Bromölla gick jag faktiskt till maxi med mamma för att kolla efter om de hade något däck till min cykel. Men de hade inte den storleken så mamma ska köpa det på Ekohallen imorgon. Funderade om jag skulle ta bussen dit och möta upp henne där. Hade behövt ett par cykelbyxor sen är det alltid kul att gå på Ekohallen fast jag inte har råd att köpa något. Resten av dagen sen har jag inte gjort ett skit. Förens nu för typ en timme sen så gick jag och Emil ut och spelade Kubb. Var meningen att vi skulle spela med Carro och Kim (?) men de skulle käka först, hon skulle ringa mig när de var färdiga. Men de somnade istället så vi gick ut själva och spelade en runda. Jag vann :) Men nu är vi inne igen och Emil ska kolla på Andra Avenyn så det får väl jag också göra.
(Känner på mig att detta kommer bli en låååång natt....)
Varmt

Äckligt varmt idag ! Jag tog på mig shorts idag, vilket är gött men jag tog ett linne som sitter JÄTTE tajt ! Svettigt ! Men nästa onsdag blir det fan ta mig att köpa nya linnen !! Ska in till stan med Carro, köpa studentpresent till Maria, linnen och kanske några shorts. Får se vad jag har råd med.

May. 31, 2013

Godmorgon, jag har precis vaknat. Hade faktiskt inte tänkt sticka till skolan idag. Har bara franska sen 3-4 timmars håltimme för att sedan ha svenska där vi kollar på Grease + att jag får reda på vilket betyg jag får i svenska. Känns inte lönt att sticka till skolan. Betyget kan jag ta reda på när jag får betyget hem skickat. Men jag är ju en sådan bra elev så jag sticker till skolan i alla fall. Fjäsk för franskan.. Sen pallar jag ändå inte bara vara hemma. Skulle jag inte till skolan så tänkte jag att jag skulle följa med Lisa och cykla till barnakälla men måste köpa ett nytt däck till min cykel och hon skulle cykla redan vid halv 9 och klockan är över halv 10 nu.

Varför har jag satt mina skor inne på toan ??