Valborg, Majbrasa

Följde med Lisa och dem i lalla fall. Vi körde först ner till den nya piren och skulle se på brasan där men sen insåg Fredde att det bara är en liten brasan med typ 100 pers. Så det blev som jag ville, vi körde till Råby. Vilket var lyckat, pappa var också där. Samt att vi träffade Anna och Jan. Sen är det ju en stor brasa där. Dock rykte det som fan men det var kul. Vi stannade inte förjävla länge halv timme lite mer. Var kallt!


Suger

Denna dagen suger verkligen !!!
Känner för att gå lägga mig och sova nu så att denna dagen får ett slut.
Fick följa med Lisa m.fam sen och kolla på en brasa. Men vet inte om jag ska följa, känner inte så speciellt mycket för det. Men får se för barnens skull kanske. Men nu ska jag bara ligga här under mitt täcke och bara ligga här.


Bingo och Sökord

Emil kom hem... men inte för att vara med mig, utan han kom la sig bredvid mig en liten stund sen gick han och badade efter det gick han och la mig och sov. Sedan vid 5 ska han sticka igen.. Under tiden han har varit hemma så har jag spelar bingo på min telefon och sedan gjort 6 sökord. Men nu orkar jag inte mer så tänkte jag skulle dra ner till Netto, vad jag ska ha där vet jag inte men hittar kanske något kul. Sen gå inom smyckes affären kanske. Se om de har något kul man kan ge Maria i student present.