Film Bilder

Denna dagen har spenderats med Maria. Hon kom hit vid 10 imorse och då började vi direkt med att kolla på film. Skulle ju köra film maration idag och det blev att vi kollade på Mumien filmerna. Bra som alltid. Efter två filmer så pausade vi och gick till Maxi, köp inget. Sedan till Markislagret där jag köpte en ny kortlek till Lisa och sen en extra + tomtebloss. Sen gick vi också inom Secondhand och Audiovidio men inget köptes där heller. Sen hem igen och se den sista filmen. 
 
Sen hon har åkt har jag inte gjort mycket. Var ju en tanke på att jag och Carro skulle dricka ikväll. Lisa orkade inte, men sen slutade Carro svara så har istället suttit här framför datron och gjort några film bilder. Blev lite fler än vad jag tänkt mig men kom på en massa ideer. Blev mest Sagan om Ringen men även Hobbit bilder idag. Men det blir väl bra i alla fall. Blev nöjd med alla, förutom en och det är den med Aragorn. Men när jag kommer på något så skall jag bygga på den bilden.

Så de skall jag nu lägga upp alla bilder här på bloggen, sen Facebook och Weheatit. Sen vet jag inte vad jag mer ska göra. Klockan är ju halv 11 nu. En film kankse? Emil kommer väl inte förens sent, han är och super med Filip hos Jocke.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Födelsedags presenter

Får väl uppdatera lite om vad som hänt sen sist.

Firade ju aldrig direkt min födelsedag igår. Maria kom och jag bjöd henne på schnitzel. Fick i alla fall säsong 1-6 av The Big Bang Theroi av henne. Vilket jag blev väldigt glad över. Sen åkte hon hem. Och jag bakade en tårta med Emil som vi har delat på.
På kvällen var jag med Carro hos Lisa. Där spelade vi kort som vanligt och fick också en julkalender av Lisa och familj, Tjuvarnas jul.

Idag har jag kollat igenom Pirates of the Caribbean filmerna. Kollar på den sista nu. Förhoppningsvis snart slut för jag är trött. Mer idag har jag följt med Lisa till pappa. Han var knappt medvetande idag, velade mellan att vara sovande och vaken.
När jag kom hem åt jag tårta och beställde lite filmer. Sen bar det av till Lisa med Carro. Vi gjorde det vanliga men ikväll fick jag födelsedags present från Carro, ett presentkort på Eko.

Men nu återvända till filmen för att sova. Maria kommer tidigt! Vi ska köra på lite film maraton.


Katt f**

Blev aldrig någon mer film igår. Fick sådana huvudvärk efter jag hade skrivit inlägget så jag gick och la mig. Klockan var ju runt halv 8 - 8 då. Men somnade gjorde jag inte! Först på grund av huvudvärken. Sen var Emil hemma så lampor och sånt var igång. Men sen stack han. Men den största orsaken var Fia. Hon vägrade håll käften. Hon bara stod och skrek flera timmar!!!!! Så runt 12 somnade väl jag.

Men nu är jag vaken och har ätit frukost. Fia står här bredvid mig och skriker.

Det är även min födelsedag idag. Har absolut inga planer, känns inte som min födelsedag heller. Maria sa att hon skulle komma sen, har inte fixat något så får väl kanske dra mig till Maxi och köpa något och bjuda på. Men först ska jag ställa mig och diska.