Filmdax

hejhopp, dagen har varit lugn, SKÖNT kan man ju säga ! Hade bara 2 lektioner idag matte och Gympa, så slutade redan klockan 12 idag. Jag och mina vänner var inne i gymmet och jobbade sten hårt, eller inte typ!

Efter skolan stack jag även hem till min syster med mamma, var där en stund och träffade mina så söta syster söner. Efter det stack vi till secondhand, markislagret och sen till Maxi och det ända jag köpte var en glass :)Mums

Åt även kyckling, ris och curry sås idag med :D tihihi, men det ska jag dock inte äta imorgon!
Resten av dagen har jag spederat med min dator och skrivit färdig psykologin som jag dock inte kunde skicka till min lärare för jag hade inte hennes mail -.-'' och inte min Filippa heller och som vanligt kan man inte få tag på Annie. Men men får skriva ut det imorgon i skolan istället och ge henne den där.
Men klockan är sent nu så ska bädda ner mig i sängen och kolla på en film innan jag somnar. Det blir Monte Carlo. Kan ger berätta om den är bra eller dålig imorgon..

Saknar dig emormt mycket Älskling :(<3 Hatar att du är bort i Eslöv hela veckorna, ser ju knappt dig !

Och måste även säga att min mobil SUGER röv !! Är så himla trött på den nu ! Hänger sig hela tiden, tar fan 5 minuter för denna att ladda när man ska skicka ett sms. För 8 minuter sen skickade jag en bild till min älskling och nu hände det något, att jag fick antingen vänta eller tvinga en stängning -.-'''

Godnatt, sov gott

trötthet....

Hur kan ett bråk som inte handlar mig, komma till mig så nära och påverka mig så mycket? Jag ska stå utanför och stötta mina vänner och för någon anlednig känns det som om jag gör mer än det, och det är inget jag vill! Detta är inte mitt bråk så dra inte in mig, bli inte sur på mig för att det har hänt något mellan er. Jag kan finns här för er men kan inte fixa er problem! 
Ett oändligt bråk, som jag är trött på att höra om, bara fortsätter....Skolan, var inte så illa jag trodde men det slutade ju inte så speciellt bra..
Mamma och Jocke körde mig och Filippa hem sedan... 
Resten av dagen har spenderas med min dator. Varit på fb och skrivit på min psykologi läxa och jag har även tilllagat kyckling, ris och curry sås.
Mumms med mat :)

Riktigt trött var jag imorse, särskilt när jag stod och väntade på bussen, stod och sov typ...
Men nu har jag riktigt ont i huvudet och måste skriva mer på psykologin, sen får jag nog skriva färdigt den imorgon efter skolan, slutar ju redan klockan 12.
Älskling är i Eslöv och måste säga att jag saknar honom riktigt mycket <3
Älskar dig Älskling <3 <3 Puss och Kram
Sov Gott, hörs imorgon...

Jobbig skoldag, blir värre....

Idag har var skolan jobbig, inte mina lektioner men allt annat. Men så blir det när ens vänner inte kan förbli vänner och man hamnar i mitten. En riktigt jobbig situation men vad ska man gör !? Skolan imorgon är jag i alla fall säker på att det kommer bli riktigt förjävligt ! Nu när det känns som allt har blivit värre och det känns som om man kommer få välja vilken man ska vara med. Ett val jag vägar göra! Något jag hoppas att mina vänner kommer acceptera.

Idag efter skolan cyklade jag även hem en runda till min äldsta syster, träffade min minsta syster son, lilla Lukas. Alltid lika söt, och kladig när han äter. :) Men stannade inte där så länge blev hungrig när jag såg dom äta och sen väntade Älskling på mig där hemma.
mmm, mat :D hehe

Jocke: Jag har ett ben i min kuk! Och Texas kan bryta det benet om han hoppar upp hos mig och jag har stånd.
ALLLLA: Nej, Jocke du har inte ett ben i kuken!

Dagen ska nu slutas med att jag ska kolla lite på facebook, se om det hänt något. Sen tv eller bort klippta scener från The Hills sesong 1.
Vill även tacka min underbaraste för att han va jätte snäll idag och bjöd mig på kakor och lite godis :D ÄLSKAR DIG !!
Min första kyss jag fick av älskling detta året, 2011 började bra för mig, hoppas det fortsätter så!<3
GodNatt :)