Första skoldagen

Jag får väl ta mig tiden innan jag släcker ned och sover att skriva lite om min dag. Skola  började idag, så blev en halv dag inne i Kristianstad. Lite information och så skev vi på lite papper. Blir en väldigt lugn start på denna utbildningen verkar det som. Jag som vill köra igång direkt men får väl snällt vänta några veckor innan det på börjar på riktigt. För att få fortsätta på denna utbildning och starta upp riktigt måste de först avgöra om jag är något för detta. Alltså så blir det intervju och sådant, men jag ser inga problem med det och har inga tvekan på att de ska säga att detta nog inte är något för mig. Så förhoppningsvis så är jag utbildad undersköterska om ca 1,5 år. Verkar dock som om de vill att jag ska börja med min praktik väldigt snart då jag har jobb inom äldrevården. Men det känner jag nog inte alls för, vill plugga ett tag sen kan man ha praktik för att sedan plugga resten. Istället för att ta praktiken direkt och bara ha plugg sedan. Kan vara skönt att ha plugget lite mer uppdelat.

Ska gå där med Carro så vi åkte hem till Bromölla tillsammans. Men innan dess så blev det en tur ut till McDonald's. Både jag och Carro var en aning hungriga. Hemma sedan var jag dock inte länge för mor var snäll och körde mig till eko. Där blev det kritor och canvasdukar inhandlat som jag gjort till tavlor ikväll. Smällt kritor med hjälp av en hårfön. Gick så där men nu har jag i alla fall testat gjort det. 

Mest tagit det lugnt resten av dagen men nån timme med Carro hos Lisa blev det ikväll. Lite plump, bluff och dam till skit snack. Men nu ligger jag faktiskt i sängen och mina ögon orkar knappt hålla sig öppna. Ska alltså sluta skriva, släcka lampan och sedan sova. En skol dag imorgon igen och resten av veckan. Sov så gott! 

Gör om?

Funderar på att byta blogg design igen men kan inte riktigt bestämma mig. Jag är ju inte jätte nöjd med den jag har nu. Den funkar men den känns ändå ganska tråkig om jag får säga det själv. Men sen samtidigt orkar jag sitta med att hålla på med det. Tar ju ändå en bra stund innan man hittar en design som man gillar. Sen ska man göra den lite mer personlig och sånt. Får fundera på det men ikväll blir det inte i alla fall. Om en stund blir det istället att cykla ner till biblioteket för torsdags möte med partiet. Sen händer det nog inte så mycket mer ikväll, dagens sysselsättningar är väl sedan slut. Så då ska jag nog bara slänga mig i sängen. Glo på något och sedan sova.
 
Jocke kom på det ultimata idag om man är hungrig. Hämta mat och sedan lägga det på golvet. För att sedan ha nöjet och städa upp efter sig. Fick bli godis istället för en andra tallrik med mat, logiskt tänkande.
 
 

Fullt upp

Varit i gång hela dagen så har inte funnits någon tid till att uppdatera bloggen, alltså f. jag göra det nu lite snabbt innan middagen är färdig. Först och främst var jag på arbetsförmedlingen imorse vid 08.30 för hade möte inbokat då. Ett möte jag och min handläggare bokade in igår, som hon idag hade glömt. Men det var inte hela världen, fick vänta en halvtimme innan jag kunde skriva på papperna till utbildningen.
 
Hem igen bara lite snabbt innan Carro kom och hämtade mig. Följde med henne till stallet, skulle inte ta sådan lång tid. Ge mat till Julia och rulla in en bal typ. Men lite problem fick vi med balen så den var möglig. Så det tog extra mycket tid där uppe. Men det gjord inget, jag hade ändå inget annat för mig idag. Sen blev det kaffe och kortspel hos henne.
 
Drog mig vidare hem till farmor, där även far var. Så fick träffa de båda denna dagen. När far sedan gick hem så stack jag och farmor ut. Promenerade till Netto för att köpa gravljus och vidare till kyrkogården. Tänt ljus och fixade till lite vid farfars grav och även tände ett ljus för Emil. På vägen tillbaka så blev det inom Böckmans för att köpa en varsin bakelse som vi fikade på uppe hon henne. Var inte alls gott måste jag säga, var mer hungrig på mat än fika! Men annars var det inget fel på bakelsen det var bara inte gott när man var hungrig. Envis är i alla fall både jag och farmor, lite tjafs om vem som skulle betala grav ljusen och bakelserna. Men jag lyckades övertyga henne att denna gången bjuder jag.
 
Hemma igen och precis tagit mig en välbehövd dusch. Men nu skriker mamma att maten är färdig så vi hörs kanske senare ikväll. Efter det att jag varit på möte då alltså.