Strandängen

 
 
Efter jobb, dagis och en tripp till maxi var det ju perfekt att sedan cykla ner till strandängen. För blev lite lite bad, fast vi satt mest i kanten och kastade stenar vilket Astrid tyckte var jätte kul! Blev även grillad korv där nere så vi hade det både kul och mysigt. 
 
Stannade inte jätte längre men det var alldeles lagom. När vi kom hem blev det lite glass och nu inväntar vi att bolibompa ska börja. Håller tummarna på att Astrid somnar tidigt ikväll men det återstår att se. 
 
 
 

HLR på spädbarn

I fredags när vi var på BVC fick vi förfrågan om vi ville gå på HLR utbildning för spädbarn. Självklart vill vi det så skrev upp både mig och Tobbe på detta och det var då idag. Astrid fick lov att vara på dagis under tiden. 
 
Utbildningen var jätte bra och kändes jätte nyttigt att faktiskt gå igenom, utöva och testa även om det bara är på dockor. Så det var super bra så nu är både jag och Tobbe uppdaterade och redo om Astrid eller någon annan i vår närhet skulle tappad medvetenheten, andningen eller sätter något i halsen.
 
Där emot tycker jag det är fruktansvärt dåligt och tråkigt att folk skriver upp sig på att komma men sen dyker inte upp. Vi skulle varit 6 personer idag men enbart 3 kom, jag, Tobbe och en annan. För det första är det ju guld värt att få möjligheten att gå på detta. Sedan att uppehålla en plats som någon annan kunnat få är det super dåligt. Visst man kan ju för hinder men då meddelar man också det. 
 
Vi tyckte det var jätte bra i alla fall! 
 
 

Barnfria

Som jag lämnade igår var vi idag barnfria under några timmar som vi spenderade inne i stan. Hade en del på listan att bocka av framför allt till bröllopet men blev lite annat också. Mysigt att gå, i lugn och ro tillsammans med Tobbe en dag som denna. Hem fick vi också en massa saker så listan den blir mindre och mindre. Idag fick vi inhandlat: 
 
🌼 Tobbes hela outfit inför Bröllopet.
🌼 Canvas duk, penslar & färg 
🌼 Ombytes skor till mig (jobbigt med klack
🌼 Foppatofflor till Astrid 
🌼 Klänningar + shorts till mig
🌼 Solglas ögon till Tobbe
🌼 Kofta till Astrid
🌼 10 styck dvd filmer 
 
Även mamma som passade Astrid hade ärenden inne i stan så efter vi var färdiga så kom de in till stan. Mamma hämtade ut sina nya glasögon och så åkte vi ut till skopunkten där skorna inhandlades. Sedan hemåt igen där vi inte stannade länge, tog oss en cykeltur ut till skogen. 
 
Massa lek ikväll och Astrid somnade inte förens klockan 9. Så här ligger vi i alla tre i sängen, händer inte mycket men än så här. 
 
Btw, kommer gifta mig med en sån jävligt snygg man. Synd han inte trivs lika bra i Kavaj som han ser ut!