Pluggat på prov

Jag har varit så upptagen med att plugga på provet jag har på tisdag så det har inte funnits direkt någon tanke på att skriva här inne. Men jag tänkte jag passar på nu innan jag slutar skolan och ändå är för trött för att både skriva (för hand) och läsa mer idag. veckan har rullat på ganska snabbt och tröttsamt. Helt slut i huvudet och kroppen har jag varit på grund av detta provet. Känner mig fortfarande mycket osäker men det börjar komma sakta. Får väl se hur det går på tisdag. 
 
Annars denna veckan har jag för mesta dels enbart tagit det lugnt när jag kommit hem från skolan. Men var iväg på Hockey i ondags och såg Brynäs-Karlskrona. Förlust, dålig klack och bilkö är väl några ord som förklarar den kvällen bra. Sen igår kväll var jag faktiskt med Lisa och Carro. Var ett tag sedan sist men jag är helt död efter jag kommer hem från skolan. Men tänkte jag fick träffa dem i alla fall, trots att jag var trött igår. Så det var ju trevligt, blev det vanliga med kort spel hemma hos Lisa. 

Idag har jag inte haft jätte bra fokus på plugget. Börjar bli riktigt trött på psykiatrin just nu. Har även haft lite ont i huvudet så har haft svårt att koncentrera mig. Men nu i eftermiddags hade vi en avslappnings lektion, eller vad man ska kalla det. Där vi skulle sitta och blunda medan vår lärare beskriver en bild där vi skall fantisera attvi befinner oss i. Börjar med en trappa vi skall gå nedför, för varje utandetag man tar så tar man ett steg ned. Sen fortsatte bilden med en massa. Jag var trött och lite ont i huvudet. Så det tog inte lång tid för mig att koppla bort vår lärares snack och så slumrade jag till istället. Där emot inte kul att sätta sig och plugga igen efter det. Då var man ju ännu tröttare, men jag har sått ut och alldelse snart skall jag plocka ihop, samlas sedan åka hem.
 
 

På G

Känner jag varit ganska så duktig idag i skolan och hunnit med att göra ganska så mycket faktiskt. Förutom att jag skrev färdig delmoment 2 idag på förmiddagen, hann jag även med att göra delmoment 3 och skriva av alla PowerPoint till denna kursen. Har inte heller blivit så många mobil pauser idag så batteriet har varit ovanligt högt när dagen var mot sitt slut. Går bra nu... 

Nu är jag hemma igen i alla fall och ätit lite toast. Har även hällt upp ett glas vitt vin som ja tänkte snuttan på lite ikväll. Men nu blir det lite målning i målarboken. En detaljerad elefant är på sin tur att få lite färg på sig. Men om en stund blir det att dra vidare hem till Tobbe moster, Brynäs match ikväll. Så blir att spendera kvällen hemma hos henne. Trevligt! Men troligtvis blir det förlust ikväll för Brynäs. 

Schh

Efter lunch blogg inlägg nu då. Själv igen i rummet här i skolan men beslöt mig för att flytta in till de andra, lite tråkigt att alltid sitta själv typ. Men som jag snabbt har märkt här inne är att det är tystare här inne med 7 personer, inte inräknat med mig själv, än vad det är om jag hade suttit kvar inne i mitt rum. Men det är som Tobbes frågeställning: "Hur kan en sån liten människa som du vara så högljud?" Mycket bra fråga men jag är inte direkt smidig av mig eller direkt jätte tyst. Men här inne är jag så tyst som bara möjligt så jag inte skall störa de andra. De stör inte mig så då skall jag inte störa dem. Jag sitter ändå bara här och skriver ned anteckningar från typ 20 power point... Men tanken är också att jag skall göra delmoment 3 idag också, sen delmoment 4 imorgon. För att sedan enbart plugga prov nästa vecka och/eller delmoment 5. Vi får se hur mina planer går.