Astrid dag på dagis

Idag var det som sagt Astrids första riktiga dag på dagis och det fick precis som jag trott. Alltså jätte bra, hade inte varit några problem och de hade lekt för fyllt och hon hade även ätit jätte bra. Första gången hon åt soppa också för den delen, något vi aldrig äter här hemma. 


Där emot när det var dags att vila så hade Astrid blivit jätte arg. Hon ville inte alls och de försöka ett väldigt bra tag men till slut så ringde de mig. Så jag gick upp med vagnen för att hämta henne men när jag kom hade hon faktiskt somnat. Tog med henne hem i alla fall och för att vara första gången så bar vi absolut nöjda för hur det gick. 

De får sen ta nya tag med vilan imorgon. Det var ju väntar att hon skulle bli lite bråkig vid vilan. Men förhoppningsvis ska de nog hitta hennes knep till att somna. 

Sov sen i vagnen i 2 timmar så hon var väl utvilad när hon vakande, var ju helt slut när vi gick från dagis. En aning sur senare men det kan ha varit mycket för henne idag. Blev bättre efter ett tag i alla fall. 

God morgon

Tog 1 steg utanför ytterdörren innan och fall direkt ner på gången. Blixt halt!! I famnen hade jag dessutom Astrid och så har jag hennes två väskor, hjälmen och så nycklarna i andra handen. Gick bra och jag tog emot med knät, kunde dock inte resa mig så fick kasa bakåt på rumpan så jag kunde sätta ner Astrid och resa mig upp. Blev både kall och blöt om rumpan, varken hann eller orkade gå in och byta byxor heller. Tur jag skulle hem och inte någon annanstans i alla fall. 

Lämnat av Astrid på dagis nu och det kändes lite i ens mamma hjärta. Ville bara ta henne med mig igen, men ja så är det. Ser henne igen om 6 timmar, gud så länge det låter. Under denna tiden har jag några saker jag tänkt utföra: 

⚪Ringa min eventuella APL plats 
⚪Skicka in mina studier
⚪Göra färdig det andra av mina studier 
⚪Duscha
⚪Om jag hinner, ta en vila

Jag tänkte däremot börja med att äta lite frukost. Tobbe köpte frallor när han gick av imorse så det skall jag unna mig med och en mugg med varmchoklad.

Tobbe tog en bild på mig och  Astrid när vi vilade igår. Jag tycker om att ha henne nära.❤

Dagen som gott

Blev en kort dag i skolan idag, efter redovisningen fick vi självstudier resten av dagen. Så jag var hemma redan till klockan 11 vilket var super skönt! Har dessutom inte mycket plugg kvar att göra denna veckan så jag har spenderat dagen med familjen här hemma istället. 


Inte för att vi gjord så värst mycket, vi käkade lunch och sen skulle vi få Astrid att vila. Gick ju inte jätte bra så Tobbe tog ut henne i vagnen där hon somnade efter knappt 100 meter. Jag stannade inne och passade på att vila själv, fick sällskap av dem sen när de kom hem igen. Så jag sov väl 2 timmar, Astrid 2,5 och så var Tobbe med här i sängen och glodde i telefonen. Fick väcka Astrid till slut och det märktes nu ikväll att hon sov senare och längre än vanligt. Fick inte henne att somna förens efter klockan 8 och hon brukar vilja sova vid halv 7. 

Nu har Tobbe i alla fall dragit till jobbet, jag har hängt upp tvätten och packat Astrids väska för imorgon. Hennes första dag på dagis på riktigt, ska bli kul och intressant och se hur det går. Verkligen skönt att jag ändå är hemma hennes första dagar. Känns lättare för en själv, hade varit jobbigt och varit långt i från och veta att man inte kan komma till henne snabbt. Däremot så tror jag absolut att det kommer gå bra imorgon för Astrid. 

Men nu ska jag glo lite på tv och sen försöka få lite sömn. Hoppas att vi får en lugn och skön natt. 

Bjuder på lite bilder som Tobbe skickade till mig när jag var i skolan. Vårt lilla energi knippe, blir så glad varje gång man ser henne.