KF-möte

Full ös hela dagen. Efter skolan var jag hemma en kort stund sen drog jag mig ut för att fotografera. Var ute någon timme här runt i Bromölla sen gick jag upp till pappa. Satt där lite mer än en timme, drack kaffe och snackade. Sen drog jag mig upp en våning till farmor. Var där cirka 40 minuter, blev kaffe och fika med henne.
 
Sen ner till Kommunfullmäktigt, som varade några timmar. De sa en del märkliga saker och en del som jag inte förståd eller känner att jag vill lägga tid på att tänka på. Men en sak som jag reagerade med var att när konsulteten kommenterad årsbudgetten, kan inte de exakta orden han sa men i mina öron lätt det så att en del i budgetten hade de inte kollat på eller räknat på för att siffrorna var obegripliga. Eh ja ha? Så man skiter i en del för att det är obegripligt. Men ja vet inte, lät bara konsigt i mina öron. Borde man ändå inte lösa det obegripliga så det inte är något helt fel men i det som står. 
 
Men höjd pungten på mötet var i alla fall att vi Alternativare satt längst bak på en rad bänkar med våra t-shitar. Sen tyckte jag om när en äldre man från Miljöpartiet klev upp och delade med sig av sina 9 synpungter och frågor. Varkade vara en klok man, kanske inte borde haft en surfplatta för det gick väl sådär när han skulle anväda den. Men kvällen blev lyckad i alla fall och jag fick 2 äppeln också som jag nu har ätit. 
 
Fick sedan skjus tillbaka vid halv 10, som jag får tacka för. Var skönt att slippa gå hem. Hade ju blivit mörkare och kallare än när jag gick ut vid 3 tiden då solen stod.  
 
Här är i alla fall ett uttag av de bilder jag tog idag. Kommer lägga upp den i större format och en och en, redigerade. När jag nu har fixat redigeringen och sådant. 
 
Men nu ska jag lägga mig och mysa med Emil en stund som sitter gär bredvid och kollar på film. Sen är det dax att sova.
 
Sovgott alla :)
 

Iman hälsar

Uppe med tuppen för att...  iman hälsar hej till alla underbara bloggläsare.......  //  Iman 
 
Uppe men tuppen för att göra min redovisning till gymnasiearbetet. Hade inte behövt komma nu på morgonen men gör det hellre här i skolan än hemma. Sen har jag Svenska, Natur och Msk innan jag ska åka hem igen. Har inte direkt något att skriva nu. Har inte hänt så mycket än denna måndag morgon. Så vi hörs sen !
 
 
 
 

Maxi .... igen

Jag hade varit färdig med pedagogisk för många timmar sen om jag inte hade gjort en massa annat samtidigt. Men nu har jag inte mycket kvar. Ska bara skriva till lite egna åsikter. Tar inte så lång tid men skuttit upp det nån timme nu för att jag inte pallar. 
 
Idag har det i alla fall blivit 3 tripp till maxi.. Första gången imorse ju, sen fick Emil med mig innan vid typ 5 tiden för han skulle köpa något. Sen nu en sista gång på kvällen, men jag fick 100 kr av han nu sista gången om jag följde med så det gjorde jag. Eller han sa att han kunde betala 100 kr på en sak som jag kollat in på Maxi som jag funderat på att köpa. Så med tanke på att betalade 1/3 av den så följde jag med och köpte den. Sista gången köpte jag också en glass, formad som en vattenmelon bit. 
 
Så nu har jag bara 6 säsonger av Sex and the City att kolla igenom.... kan ta ett tag! 
 
Innan vi gick till Maxi skickade jag också ett sms Annie, som hon inte svarade på. Sen kommenterade vår lärare en sak på facebook, som hon svarade på. Jag blir lite smått irriterad på att hon inte svarade mig. Vaddå dissen! ... Men sen ko jag på att hon har nytt nummer som jag inte sparat på mobilen, opps typ. 
Sen vår lärare sa att vi fick rösta att redovisa vecka 14, 15 eller 16. Men inte för att vara sån men jag ville inte och jag tror inte Samhälls 2orna vill komma till skolan för vår redovisning på lovet, som vi har vecka 16. Där tänkte de inte så långt. 
 
Men nu ska jag skriva det sista på pedagogisk så jag sen kan stänga ner datorn. 1 a4 sida blev det i alla fall inte som min lärare tyckte det skulle vara på, omöjligt! Jag har skrivit 3 och då känns det som om jag bara skrivit hälften av allt jag har velat skriva.