Jobb helg

Det är lite mindre än 3 timmar innan jag skall inbefinna mig på jobbet, en blåsig och regnig lördag kväll skall spenderas med mina gamla. Vaknade idag super trött och ville bara vara ifred och sova bort hela dagen, Astrid hade andra planer så vid 07.40 tiden ungefär tröttnade hon på att jag bara lade i sängen och tände lampan. Men hade bara några timmar nu under förmiddagen med henne innan hon skulle lämnas iväg för övernattning hos Jessica. Så vi fick på oss kläder sen blev det frukost på Böckmans dit även Tobbe kom och gjorde oss sällskap. Frallor, flingor, pannkakor och lite annat gott kan man väl unna sig en sådan dag som denna. 

Cyklade sedan och lämnade Astrid hos Jessica, sedan jag kommit hem för ca 1 timme sedan har jag hunnit med att plocka undan lite och dammsugit. Astrid rum låtsades jag inte om, den röran får bli till en annan dag. Har även duschat och nu skall jag spendera ca 2,5 timme i sängen framför tv. Bara vara tills man måste bege sig till jobbet. Har jag tur vaknar bebis i magen upp lite och gör mig sällskap med dess knuffar och sparkar. 

Då telefonen inte fungerar och jag bara använder ipaden när jag är hemma, det mest viktigaste som Facebook och Instagram. Detta innebär att jag även inte har en app att följa graviditeten med så jag har väldigt dålig koll på vilken vecka jag är i, men typ 27-28? En bebis bula har dykt upp i alla fall, så nu ser jag int bara längre tjock ut utan gravid. 
Bild från häromdagen. 

(null)