Bröllops planeringen

Helt plötsligt från att inte haft något gjort i stort sett har vi lyckats få en del färdigt inför den stora dagen i Augusti. 

🌻Vigseln är så klart bokad
🌻Lokal bokad 
🌻Inbjudningskort beställda
🌻Fotograf bokad
🌻 En del av dekorationerna
🌻Placeringskort beställt
🌻Mat bestämt 
🌻Toastmaster ordnat
🌻Mina systrar är Brudtärnor
🌻 Hemsida färdig 
🌻 Brudklänning köpt
🌻 Kostym bestämt

Väldigt mycket kvar att göra däremot! Nu har vi grunden typ och kvar har vi alla detaljer eller vad man ska säga. Lite saker som står näst på tur är framför allt, 

Fixa en Bestman🌼
Hitta skor till mig🌼
Skicka ut inbjudningskorten🌼
En träff med fotografen🌼

Sedan skall vi vad jag kommer på just nu också:
Till Ikea🌼
Till Tyskland🌼
Brudtränorna klänningar🌼
Beställa mat🌼
Köpa kostym🌼
Ordna transsport🌼
Och massor mer!🌼Fredags kväll i sängen

Fredag kväll, klockan är halv 9 och jag är nerbäddad i sängen. Tobbe är på jobbet och Astrid sover sen snart en timme sedan. Trots det tråkiga vädret har vi haft en bra fredag, men inte har vi gjort så mycket. 

Tog en promenad ner till Biblioteket (det blir en promenad, då Astrid fick gå ner och det tar ju en extra lång tid). Dock var det inte öppet än så vi fick gå hem igen. Tog sedan en tripp till Maxi med mamma för att skicka iväg ett paket och handla lite. 

Sen under eftermiddagen tog jag och Astrid en tripp hem till pappa. Han var dock trött idag men vi fick det trevligt ändå och han höra sitt barnbarn hålla på runt om kring han. 

Kvällen ser ut att spenderas inne hos Astrid. Hon har redan vaknat 1 gång sedan jag började skriva detta inlägget. Kom precis tillbaka till sängen och redan börjat jag höra henne igen. Hon vill ju sååå gärna sova här inne i sängen men nu måste jag kämpa för att få henne sova i sin egen säng igen. Får absolut inte ge upp och låta henne utan denna helgen måste jag vara hård. Jag lär väl få ligga inne hos henne men vi får väl se hur det går. 


Timvikarie

En ledig dag tänkte jag imorse när jag vaknade, bara Astid som skulle lämnas och hämtas på dagis. Allmän dagis idag så tre timmar då jag skulle kunna sysselsätta mig med städningen där hemma. Men som timvikarie vet man aldrig när man får ställa upp och jobba. Så Astrid fick till dagis lite tidigare och stanna längre så drog jag mig vidare till Brogården för en dags jobb. Har inte gått som timvikarie mer än 1 vecka och är redan trött på det, alla dessa sms om förfrågningar, bokningar och allt. Så ser framemot att börja på ett vik. 

Ingen lång dag idag i alla fall utan slutar klockan 2. Blir att möta upp Tobbe då så hämtar vi Astrid tillsammans. Inom maxi och sen hem så får vi se vad resten av dagen har att erbjuda. 

Om man skulle boka klipptid... Så kanske man kan få sina ögonbryn fixade samtidigt. Värsta buskarna och är super dålig på att få dem snygga så därför lägger jag ingen energi på dem. Inte mer än att se till att de inte växer samman typ, men nu börjar de minsann bli alldeles för mycket.