Kallt!

Idag är det en sådan dag då man inte borde lämna hemmet. Fy fasen vad kallt det är! Men idag var ingen dag att stanna hemma utan Astrid fick följa med Lisa hem medan jag drog på medicin utbildning. Fick ju lov att cykla och hämta henne sen och den tur upp dit var lidande. 
Vidare till maxi för lite shopping och så tog vi oss vidare hem till mamma. Var ett tag sedan vi var där och hälsade på och där hemma hade vi inget som väntade oss. Astrid var dock jätte taskig mot katten, tog tag i den och drog. Katten blev så rädd att den kissade på sig. En andra gång drog hon ner den från bordet. 

Hem åt igen i 8 minus grader, frös ihjäl! Men Astrid somnade gott i vagnen och sover fortfarande. Jag själv ligger också nerbäddad i sängen och tittar på serier. Väntar in att Astrid ska vakna eller också att Tobbe ska komma hem från jobbet. 

Det är vid sådana här kalla dagar som man ifrågesätter det beslut jag tog om att en åkpåse till vagnen bara skulle vara besvärligt och inte behövdes. Men en varm overall och ner bäddad med filt så höll hon sig varm trots allt. VV v.6

Äta rätt, det ligger i fokus hela tiden! Framför allt att inte falla inför alla de goda sakerna som lockar en. Måste säga att här hemma går det jätte bra med att inte äta massa onyttigheter. Det svåra kommer då man är på jobbet faktiskt, där det både serveras efterrätt och fika men i det stora hela lyckas jag hålla mig ifrån det. Även om det verkligen kliar i fingrarna till att bara smaka lite. 

Helgen har också varit en helg med en massa onyttigheter. Lasagnen, alkohol, lite chips, våfflor och så köpte vi faktiskt pizza i söndags. 

Träningen består av framför allt promenader och det funkar bra. Bör väl kanske görs något mer för att få bättre resultat på vågen men just nu nöjer jag mig så länge jag hsr något minus. 

Veckans resultat blev i alla fall -0.3. 

En ny våg är däremot beställt för den vi har är värdelöst! Ställde mig nog 10 gånger på den och varje gång gav den olika siffror. Allt mellan 63-65 kg så nu behöver vi en ny som verkligen går att förlita sig på! 


Tjej kväll i Malmö


Många dagar har gått och mycket har hänt sedan man sist skrev här inne. Som jag nämnde sist så har Tobbe fått en Bestman och den frågan blev ställd tillsammans med en fluga och näsduk, matchande vårt tema Gul. Även inbjudningskorten är utdelade till den flesta så listan att göra börjar sakta men säkert bli av checkad. Så spännande, nu är det bara 160 dagar kvar tills Bröllopet. 

Annars sedan sist har jag jobbat, börjat på mitt vik på Pärlan. Jätte kul att vara tillbaka verkligen! Men helgen har jag varit ledig och jag tog en mini semester till Malmö. Hade en tjej kväll tillsammans med Maria och Terese hemma hos Linnéa. Vi hade det trevligt och avslappnande kväll med massa snack och lite alkohol. God middag igår kväll och frukost idag blev vi bjudna på så det var inte helt fel att komma iväg ett dygn. 

Väldigt skönt att komma hem igen också, till min älskade och saknade familj. Massa mys och lek nu tills Astrid skulle sova. Nu blir det en lugn kväll tillsammans med Tobbe framför serier. Passa på att spendera tid med han för de närmsta dagarna kommer vi jobba om varandra. 

Hur söt är inte Astrid i hennes 80 tals kläder? Byxorna är dock för stora så de åker ner och tröjan den bara åker upp så inte de optimala kläderna för henne att ha på.