Mycket Sjuk

Ligger hemma och är jätte sjuk och det blir bara värre och värre, hade hoppats tvärrt om men så blir det inte. Vilket suger, för jag ligger här hemma själv. Älskling fick dina nyklar till lägenheten idag och kommer sova där från och med nu och inte längre i min säng bredvid mig. Sen har jag också snytit mig så mycket idag att jag knappt gör det mer så ont det gör. Denna kvällen kunde inte suga mer! Eller jo jag har inget godis eller något som inte gör om att äta, är så öm i hela ansiktet.
Upp tidigt imorgon så då kommer älskling mormor och hans morbröder. Och det känns inte som om jag kommer palla alls med flytten fast det redan har börjat.
Men jag pallar inte skriva mer, så godnatt.

Mjoho

Hej, skulle gjort ett inlägg imorse. Skrev till och med ett inlägg men det försvann och jag orkade inte skriva om det.
Satt i skolan, min första lektion var inställd på grund av att vi bara var 3 personen och vi kunde inte börja must det var så många som var borta. Lite drygt för jag fick sitta själv ännu en gång 1 ½ timme. Men men. Efter det blev det Svenska sedan idrott där vi fick störmavbrott i hela skolan. Mindre bra, kan ju säga att det var väldigt svårt att hitta till mitt skåp i kol svart mörker. Mitt skåp ligger i källaren där det inte finns ett fönset eller dör som kan lysa upp lite. Men efter 20/30 minuter fick vi tillbaka störmen och efter en stund var det dax att sticka till bma för besiktningen på lägenheten som gick bra. Inga större fel, det var rent och så. tyvärr fick han inte nyklarna idag. Han som har lägenheten nu var så dum att han hade en extra nyckel i sitt skåp i skolan. Men vi får dem imorgon. Så då börjars flytten och blir färdig på lördag. 

Lite pic

Hej, har inte så mycket att berätta men tänkte jag skulle göra ett litet inlägg mest för bilderna som kommer här under.
Idag har det inte hänt så mycket, skolan sen hem och laga mat och nu ligger jag i sängen kollar på tv.
Vad som mer händer idag vet jag inte, tänker att jag bara ska vara hemma ikväll. Förhoppningsvis med älskling, känns som om det var ett tag sen jag var med honom. Har ju spenderat 4-5 kvällar hemma hos Lisa.
Imorgon blir det i alla fall mer skola, men åker hem tidigare för att gå på besiktningen på lägenheten. Snart flytt ju.