Valborg

Måndag igen och efter helgens jobb så har jag även ett pass ikväll innan man får en ledig dag. Börjar inte förens klockan 4 idag så har några timmar på mig att hitta på något. Har inte direkt något planerat förutom att jag och Astrid ska ta en vända upp till maxi. Nyser HELA tiden och det kliar i näsan något fruktansvärt så ska upp och köpa något mot allergi. Inte kan detta vara förkylning, antar att det är pollen jag reagerar över.
 
Men morgonen startar vi lugnt med frukost framför tv. Barnprogram på men om en stund får vi väl fixa iordning oss lite här hemma. Ser ut till att bli relativt fint väder idag, kanske lite blåsigt och molnigt. Så länge det inte regnar så är jag nöjd.
 
Att det är valborg idag lägger jag inte mycket tankar och energi på. Snart ta ett kvällspass gör inte så mycket, hade jag varit hemma hade vi troligtvis ändå bara tagit det lugnt. Tobbe och Astrid ska däremot hem till Jessica och grilla. Årets första grillning missar jag, men det kommer fler gånger. 
 

Helg jobb

Jag är verkligen ingen morgon människa och lär aldrig bli det heller för den delen! Att sedan Astrid börjar varje morgon med att stå och skrika som aldrig förr gör ju inte saken bättre. Vi har verkligen inte den gladaste ungen här hemma. Men detta var väl vanligt i denna åldern och sedan dessutom få en tand samtidigt. Så det är bara att stå ut och försöka hålla henne så nöjd som man bara kan helt enkelt. 

Idag ska jag åter tillbaka till jobbet efter att varit ledig sedan förra fredagen. Var där emot ute och åt med jobbet igår kväll inne i Sölvesborg. Var både gott och trevligt! Så nu kan man väl säga att man är redo för en lång helg med de äldre. Även Tobbe jobbar helgen så här hemma får vi sällskap av Annika som tar Astrid under de timmar som vi jobbar samtidigt. 

Nu är vi nere på två siffror, 99 dagar kvar tills vi gifter oss! ♡Bröllops uppdatering

Jodå minsann, här händer det saker och just nu är vi inne i den fas där det skall shoppas en massa! Sedan tidigare har jag klickat hem dekorationer men nu har jag lite mer på väg hem. Enkelt men mycket dekoration blir det för att fylla denna lokal. Två rum, ett för att äta och en för dans & fest. 

Idag har vi faktiskt varit uppe och kollat på lokalen. Nästa vecka har jag och mamma en tripp till Ikea planerat så vi kollade vad som fanns och inte fanns där. Planerade lite inför vart sakerna skall vara och tog bilder. 

Ikea listan är lång med saker som skall inhandlas. Bland annat 40 st lakan, lite till serveringen, dekorationer samt lite annat smått och gott som inte är till bröllopet. 

Sedan skall Tobbes kostym inhandlas. Brudtärneklänningar skall beställas och måste hitta en klänning till Astrid. 

Jag väntar på att min klänning ska komma. Sen är det väl en massa små saker som ska handlas. 

Tårtan skall beställas, frågan är bara hur ska den smaka och hur ska den se ut? 

Sen har jag en massa pyssel att göra! Har även förra veckan bokat hår uppsättning och givit Fanny den stora uppgiften att få sminka mig denna dagen. 

Vi börjar närma oss, 102 dagar och snart bara 3 månader kvar. 

Det ser inte så lockande ut men när jag fått göra vårt så kommer det bli super mysigt!