Om man skulle äta?

Har inte så mycket att skriva men gör det för att jag inte just i detta ögonblick inte har något annat att göra och känner inte alls för att plugga. Så får skriva om allt jag kan komma på.
 
Fredag idag, och än så länge har jag skrivit det arabiska begreppen 1 gång. Har tagit en liten promenad här bland kvarteren. Sen har jag bara drygat, lyssnat på musik som blivit för det mesta, Bastille. Men även annat... 
 
Tänkte jag skulle säga upp mitt kontrakt på mitt boende här i Växjö nu idag. Är som 100 % säker att jag inte klarar Islam imorgon och för tillfället är det ganska kört att fortsätta min utbildning denna terminen. Får vänta tills nästa istället, det verkar inte bättre än så i alla fall. Tråkigt men det känns ändå okej. Det ända jag suckar över är att i Bromölla får jag inte plats med alla mina filmer. Har ju bara 1 bokhylla men den räcker inte. Men det skall fixas. Har en tanke i mitt huvud om hur jag ska lösa detta problem. 
 
Det snöar idag här i Växjö. I fall ni är intresserade.
Om man kanske skulle dricka en Corona, är ju ändå fredag idag och jag har inget annat planerat än att vara här nere i källaren. Kanske borde vänta nån timme, har inte ätit idag heller. Borde göra det, igår åt jag ju bara 2 mackor. Man behöver mat för att leva har jag hört. Laga lite kyckling idag kanske? 
 
 
 
 
 

Sommaren

Skrivit de 80 arabiska begreppen 3 gånger om nu. Har ont i fingrarna och ryggen. Börjar också få ont i huvudet igen. Så ska ta mig en värktablett, behöver mig en liten promenad. Hade varit skönt att sova eller vila men ryggen blir inte bättre av det. Halsen är i alla fall inte så farlig. Lite öm och hostar nån gång men inget större att klaga över så det är skönt. Hoppas det inte utvecklas till en hemsk förkylning men det vet man aldrig. 
 
Men trots allt är jag faktiskt på ganska bra humör. Hittade mina solbrillor idag och började genast längta efter sommaren. Inget säger sommaren utan brillz. De gjorde mig genast på bra humör för det är ju ändå inte så länge till sommaren... skriver jag i Januari. Jag skulle dock behöva ett par nya till sommaren, men hitta ett par runda är inte det lättaste, jag vet. Jag har erfarenhet om denna sak. Samma problem varje år men jag har dessa tills det kommer till den tiden att jag hittat ett par.. eller behöver använda ett par. Får nog vänta några månader till.
 
Men nu en promenad! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Så gick det

"Tentan skriven och den gick faktiskt jätte bra. Skrev på allt och hade ganska bra koll på alla frågor. Var väl något jag inte var så speciellt medveten om men det ska nog inte göra så att jag inte klarade den. Så det känns skönt att ha Kristendomen färdig."
 
Det här ovanför skrev jag här inne på bloggen i fredags efter jag skrev tentan på kristendomen. Mitt självförtroende på den tentan kanske berodde på önske tänkande eller bara väldigt stora förhoppningar. Fick mailet idag om att jag inte klarade den. Känner mig chockad för det gick ju faktiskt bra på den tentan, kändes det som i alla fall.
 
Så att plugga en massa arabiska begrepp som känns omöjligt att lära sig, det känns meningslöst. Men jag får väl göra det i alla fall och göra mitt bästa på lördag med denna tentan. 
 
Sen får jag väl helt enkelt se vad som händer men antagligen kommer jag sakna 12 poäng (2 kurser). Vilket gör att det nog kommet bli en paus från utbildningen då jag enbart får sakna 8 poäng. Men ingenting är säkert än så framtiden är fortfarande oklar.
 
Så nu ska jag fortsätta att plugga dessa arabiska begreppen. Hörs sen!