Snack

Mycket snack denna dagen i skolan måste jag säga. Aktivare har man ju varit men har bara 1 och en halv fråga kvar att svara på tills på fredag, nästa vecka. Det tar jag imorgon och sen är jag färdig med delkurs 2 också. Ligger 1 vecka före så det är ju inte helt dumt, gjorde också denna dagen okej. Men så här kan det inte vara varje dag, lite mer fokus krävs. Man vill ju bli färdig så snabbt som möjligt så att säga. 

Men nu är jag hemma hos Tobbe, varit inom Maxi också efter skolan. Handlat till middagen idag som blir schnitzel med klyftpotatis. 

Tanken är ju också att jag skall göra om layouten på bloggen. Men jag vet inte riktigt hur för jag hittar ingen design som jag känner att den vill jag verkligen ha. Får ta det lite successivt tills jag blir nöjd. Men det skall jag inte pyssla med idag. 

Torsdag

Koncentrationen på skolan är väl sådär denna morgonen. Har svårt att komma igång och verkligen börja skriva på arbetet. Börjar på delmoment 2 nu, har 4 frågor att svara på tills nästa fredag. Har gott om tid på mig men det tar inte så lång tid att svara på dessa frågor, om man nu kommer in i fokus. En timme har väl snart gått och jag har inte kommit jätte långt kan jag påstå. Men det går framåt i alla fall. 

Igår kväll var jag hos Tobbe. Vi tog det ganska så lugnt, åt tacos framför film. Vi tittade på två filmer igår, ingen av dem var väl super bra men tillräckligt för att titta på i alla fall. Satte sedan igång en film till, men som jag snabbt somnade till. Men det var ju mysigt, men det är det alltid med honom. 

Annars är jag ganska så insnöad i att det är onsdag idag. Känns som denna veckan har gått så snabbt och för mig känns det inte alls som torsdag. Men det är det och snart är det helg. 

Men nu är det bara 2 timmar kvar till lunch... ska återgå till mitt arbete. Ha en bra dag! 


Skolan

Två frågor kvar att svara på, om kulturell stimulans och sedan beskriva en planering inför att hjälpa en vårdtagare med måltid. Tanken är att jag ska skriva färdigt dess två innan lunchen. Sedan efter lunch blir det "föreläsning" om sårvård. Förutom plugg denna dagen i skolan så skulle tydligt Arbetsförmedlingen komma hit till skolan idag, spännande. Då man har fått många indikationer på att AF inte är nöjd med hur denna skolan sköter en del saker och gett stor kritik hit så blir det intressant att se hur detta skall gå. Varit lite turbulens här de veckorna jag var borta och jobbade istället. Men jag håller mig uppdaterad om vad som händer och sker på skolan ändå. Hörde senast igår att skärper inte skolan till sig så funderar AF att skicka oss till karlshamn istället. Det är inte jag intresserad av, vill hålla mig så nära hemma som möjligt. Vill inte ligga och pendla hur länge som helst om dagarna. Men vi får väl se, finns ju en del saker som verkligen behövs ta hand om här på skolan. Får se om de skärper till sig eller vad som händer. Sånt man märker, men detta är självstudier så jag sköter mitt ändå.