Skit hosta

Dagarna börjar bli tidigare och tidigare. Igår gick jag och Tobbe in och lade oss i sängen redan klockan 21.20. Men både av oss hade varit i gång hela dagen. Skola och jobb sedan när jag kom hem så cyklade vi till möbelaffären, jävla skit affär. Dyrt och aboslut inget som jag hade tänkt mig jag skulle kunna lägga pengar på. Men blev också en vända hem till mamma och Jocke där jag packade ihop lite filmer och annat som fick följa med hem. Väl hemma igen så fixade vi till lite middag som blev hemma gjorda hamburgare till en film. Vi såg på "En oväntad vänskap", som alltid en sådan fantastisk och super bra film!! 
 
Idag gick jag upp lite tidigare än vanligt, för att både hinna med att duscha och så gå inom maxi. Kristianstadbladet ringde igår under lunchen så var ju tvungen att se om jag var med idag men det var jag inte. Sen blev det inhandlat lite frukost och lunch också. Hostan är igång på riktigt idag. Har haft det lite nu under några dagar men idag känns det värre. Innan har det varit lite torrhosta men nu har jag en massa slem i halsen, mycket mysigt. Inte alls taggad till att troligtvis bli förskyld, det suger as mycket. Men ska plugga på ändå idag sen ikväll blir det troligtvis lite hockey innan lägg dax igen. 
 
 

Skolan

Då var man här igen, framför datorn i skolan med RixFM i öronen. Idag tänkte jag att jag skulle försöka vara lite aktiv i mina studier än vad jag va i går. Detta innebär att jag skall skriva färdigt delmoment 3 i hälsopedagogiken. Sen som jag märkte precis så var detta tydligen det sista delmomentet, sen ska jag skriva prov. Men med enbart 3 delmoment skriva på jätte kort tid känner jag mig lite vilsen till vad jag skall plugga till provet men det får jag gå igenom i eftermiddag. Idag är jag också väldigt fundersam hur jag skall göra med min praktik som jag ännu inte har fixat men som är meningen att jag skulle ha efter denna kursen. Så det borde jag också ta tag i dag. Så idag blir en ganska så aktiv dag i skolan.

 

Köpte nya filmer igår föresten. När jag och Tobbe var och handlade för veckan så passade vi på att se lite efter lite nya filmer. Så det blev 3 nya filmer, Jourasic World, Insterstellar och The imitation game. Nu behövs det bara någon typ av bokhylla där vi kan placera alla filmerna.

 

 

Hemma kväll

Blev en runda hem till Lisa efter utbildningen på kommunen igår. Kaffe och lite kortspel sedan fick jag sällskap av Anton till en runda på maxi. God middag blev det senare mot kvällen  som ni kanske såg på min Facebook. Jag och Tobbe tänkte vi skulle hitta något under kvällen så blev att vi lagade plankstek sedan gick vi vidare hem till Olöf. Där blev det spelande med hennes yngsta dotter så vi hade det kul. Blev något påhittat tärningsspel och finns i sjön. Kvällen avslutades sedan nere på Royal innan det var lägg dax för oss. 

Men nu är det redan lördag kväll och den spenderas hemma med besök av Pontus som skall sova över. Så denna dagen har för min del bestått av en tur till maxi, dusch, sy Jockes byxor och så fixat langos till oss tre. Medan Tobbe och Pontus har spelat NHL, tittat på film och så vilat en stund. Nu ser vi på någon ishockey dokumentär. Sen får jag se vad resten av kvällen har att erbjuda. Blir en tidig kväll för min del i alla fall för imorgon skall jag hoppa in och jobba mellan 07-16.