Bra och mindre bra

Idag är jag glad över att bussen var några minuter sen. Min engelska lärare släppt oss 13.45 och bussen går 46, men den var lite sen så jag hann. Dock fick jag inte hoppa av.... Asså jag brukar ju ha problem med att få gå på bussen på morgonen när jag ska till skolan. Men denna vecka har det varit helt tvärt om, 3 gånger denna vecka har jag tryckt på STOP! men bussen har bara kört förbi där jag hoppar av och kört vidare, inklusive idag. Den gången jag inte räknar med är i onsdags men då skulle jag hoppa av nere i byn. Fett irriterande!! 
 
Imorse lämnade jag också in 2 Socioilogi arbeten, det enskilda jag arbetat på ett tag och så vårt grupparbete. Gött ! Nu ska jag bara göra Labbraporten och Svenskan. Men svenskan tar jag väl nästa vecka. Så tar jag Labb och gymnasiearbetet denna helgen. 
 
Men nu ska jag banne mig lägga mig i badkaret och kolla på en film !! Vill bara koppla av innan det händer en massa annat. 
 
 
A picture that i edited to make it look like that :D

Stan & Pappa

Stan blev det och de kollade på klänningar, provade dock inga. Sen blev det Subway innan vi åkte hem igen. Så hemma innan jag skulle till pappa var jag. Men vi hade kul inne i stan. 

Var jag hemma en stund sen drog jag mig vidare till pappa, blev ändå lite sen så jag tänkte men jag cyklar så kommer jag fram snabbare. Jo visst mer eller mindre omöjligt att cykla ute med snön. Men jag kom dit och var hos pappa typ en timme sen ville han sova och jag började bli hungrig igen.
 
Påvägen hem blev jag förföljd av Jocke inte för att han såg att jag cyklade framför honom. Men sen körde jag upp på hans blinda sida, cyklade några meter och han märkte inte att jag cyklade bredvid honom så jag smällde till honom på armen och han blev skit rädd ! Han åkte på sin traktor. 
 
Emil som skulle fixa mat idag så det blev pizza. Sen resten av kvällen har jag suttit här, skrivit färdigt sociologin. Så den har jag nu bakom mig. Måste bara lämna in den också. Men nu ska jag sov, eller bädda ner mig under täcket i alla fall. 
 
Några bilder från idag. 
 
      
 
 
 
 
 
 

Studiedag

Idag har jag studiedag ! Den är planerad av att jag först nu på förmiddagen ska plugga. Förrhoppningsvis göra färdig sociologin hade jag tänkt.

Sen vid 12 ska jag ta tåget in till Kristianstad med Iman, Matilda, Amanda och Linnea. Sen ska vi möta upp Annie inne i stan. Sandra med kanske. Vi ska gå och kolla balklänningar. Jag har ju redan köpt min men ska ändå följa med och hjälpa den andra. Sen blir det Subway !! Så det ska bli en kul dag inne i stan. Detta i fall inte tågen ställs in. Pågatågen har ställts in men inte Öresundstågen så vi får hoppas att det håller i sig så hela dagen.

Men sen igår efter skolan var jag hos Farmor och hälsade på. Innan jag begav mig hemåt gick jag också inom pappa och sa hej. Sen bestämde jag med dem att jag skulle komma idag ... Vid 4. Hmm... Nu när jag tänker på det ör jag lite osäker på om jag kommer hinna. Men jag får väl se hur lång tid vi är inne i stan. I värsta fall får jag ringa och säga att jag kommer lite senare eller imorgon.

I helgen hade jag också tänkt åka till Maris, men så blir det inte i detta snö oväder. Så får se nästa helg kanske. Men på lördag kväll ska jag försöka ta mig in till Sölvesborg, Falkvik för att ha tjej kväll med dem som jag idag ska in till stan med, hemma hos Matilda och Amanda. Vi ska äta tacos och kolla på Melodifestivalen. Måste bara lösa hur jag ska ta mig dit på bästa sätt.

Men nu ska jag se vad man kan äta till frukost, sätta på Bones och sätta mig vid datorn för att plugga. Lite multitask här!