BVC

Besöket på BVC gick väl inte super bra. Börjar med att hinna kissade på sin body när vi skulle ha av kläderna och blöjan inför vägningen. Men det gjorde inte så mycket, har extra kläder i skötväskan för sådana olyckor. Där emot har hon bara gått upp 60 gram på en vecka, vilket är mindre bra. Så tillbaka igen på måndag så får vi hoppas att hon har gått upp mer. Hon har växt i alla fall 1,5 cm så det är bra att hon har någon tillväxt.

Haft besök av Tina nu en kort runda efter det Tobbe kommit hem från jobbet. Men vi ska snart göra oss redo för att hälsa på pappa en vända.

Godmorgon

Godmorgon på er idag!
I natt har jag fått sovit, förutom under tiden Astrid har ätit förståss. Men hon har somnat direkt efter hon har ätit och jag har kunnat lägga henne i sin egen säng där efter. Jag tyckter inte om att samsova! Jätte mysigt men man kan själv inte slappna av i kroppen och där av inte få den sömn man behöver. Men nu på morgonen har hon fått legat här hos mig och myst. Så här ligger vi i sängen nu, hon äter och jag skriver. Men hoppas på att hon snart skall somna så jag kan ta mig en dusch. Vad sen denna dagen väntas vet jag inte. Får helt enkelt se vad jag hittar på. Tobbe har ju börjat jobba igen och kan lova er, han är saknad här hemma.

Bild från igår, när vi övade att ta napp.

Vaken natt

I natt blev det inte mycket sömn!! Astrid vaknade vid 2 tiden och sen har hon hållit mig vaken till 8 imorse ungefär. Ville inte alls sova men hon har ju inte varit arg eller ledsen i natt så får väl vara glad för det. Hade varit 100 gånger jobbigare om hon hade skrikigt hela natten. Nu har det bara varit väldigt mycket tuttande, hicka när hon nästan somnat, blöjan har fått bli bytt några gånger och så kräkte hon ner mig också. Så idag blir det inte många knop gjorda här hemma!

Har haft Lisa på besök en runda nu på förmiddagen och så var vi nere på netto en runda. Men nu sitter jag här i soffan och Astrid ligger i sängen, tror dock hon vaknar snart. Men tänkte jag skulle bädda ner mig här och sätta på en film. Vila och ta fatt lite sömn som jag inte fick i natt. Astrid får göra mig sällskap sen när hon vaknat och blir det bara massa mys för våran del.