Måndag

Idag känns det som att det är söndag faktiskt, men det enbart för att jag inte varit i skolan idag.  Stormen gjorde alla tåg inställda denna dagen och att jag sätter mig på en buss mellan Bromölla och Kristianstad fanns inte direkt på kartan när jag vaknade denna morgonen. Har åkt buss i dåligt väder innan och det är så ganska hemskt. Speciellt vid fjälkinge!!! 

Så denna dagen har jag inte gjort mycket mer än varit hemma med Tobbe. Ska på möte ikväll som jag inte direkt är super taggad på för tillfället. Men det är mest att cykla dit och hem som inte är jätte kul denna kvällen men jag överlever. 

1 advent

Denna helgen har ju varit en riktig mys helg om jag får säga det själv. Började lite smått med städningen och julpyntet i lördags. Då vi på kvällen skulle på inflyttningsfest och Tobbe troligtvis inte hade orkat städa hela lägenheten på söndagen. Så jag tog vardags rummet medan han lagade middag. Sedan drog vi också upp julgranen i lördags och pyntade den. Riktigt fin Brynäs julgran. 

I igår var det första advent så städningen fortsatte och resten av julpyntet kom upp. Så mysigt det är i lägenheten nu med alla ljus. Kvällen spenderades sedan i soffan med första adventsljuset tänt. Man måste ju sedan se en julfilm på första advent så det fick blir Gremlings. 

Tjejerna ♥

Böev några timmar med tjejerna igår kväll och det var riktigt kul att träffa dem igen! Förhoppningsvis blir det en träff till innan Iman åker tillbaka. Men vi satt på Coffee House i Sölvesborg runt 2 timmar, åt middag och så fick jag min varm chocklad. Mumsigt! Sen blev det mycket snack om vad som har hänt sedan vi sist sågs och det var ju i Augusti. De hade också kvälls öppet igår på några affärer i Sölveborg så vi tog oss en runda i dem också. Jag köpte mig en ny julsak, kunde inte låta bli och den kostade bara 20 kr också för den delen. (Se bilden)
 
Efter jag varit med tjejerna så cyklade jag hem till Carro. Där bjöds det på kaffe, kortspel, massa snacka och så. Hämtade också mitt flak cider som jag ställde hos henne i fredags. Så det var ju också trevligt. Dagen avslutades sen med Tobbe med en varsin pizza han köpte med sig hem efter jobbet. Sen var mitt uppdrag att försöka hålla mig vaken och hålla han sällskap men det lyckades jag väl inte direkt jätte bra med.