Hem

Idag har jag bara velat åka hem, speciellt nu på eftermiddagen. Solen skiner jätte mycket här i Kristianstad och det är helt underbart. Men en stund till sen är jag hemma. Ska placera mig på balkongen, ta en öl. Sen göra mig iordning för att åka till Sölvesborg. Trots trött efter en LÅÅÅNG skolvecka ska jag kämpa emot tröttheten och så umgås med lite kompisar. Blir lite spel och så en trevlig kväll. 

Men idag har det blivit läsning,  föreläsning, klassråd och så har jag letat och läst lagar. Mycket spännande. Men det med lagarna kan jag skriva om en annan gång. Nu vill jag bara vara hemma! Ha en trevlig helg. 

Är på så bra humör idag. 👍😁


Bild från imorse

Prestigelösa AltBr

Hitta en mycket intressant bild på min iPad. Har klippt och klistrat från orginalbilden för att enbart föra fram ett speciellt stycke från en av Alternativets valfoldrar. Efter min tid i Kommunfullmäktige där jag har representerat AltBr kan jag personligen dra slutsatsen att inget mening i sitta stämmer, tyvärr. Prestigelösa var det ja... 

Ni bad mig inte smutskasta er i tidningen. Jag respekterade det och gjorde inte det. Sen när jag skriver ut mina känslor på min personliga blogg, skriver ni om mig på ett öppet forum. Förutom det skriver en av er personligen till mig på hur besviken den är på mig. Säger att jag varit en ensam människa och de gjorde mitt liv bättre. Slutar sedan med att skriva att det var okej för att en av er kränkte mig för de gjorde det internt, men jag kränker er öppet. På grund av att jag skrev i mitt blogg inlägg att jag var glad över att slippa "AltBr" bakom mitt namn, så kränkte jag dem. Men det är ju inte riktigt sant. 

Begreppet kränka betyder: "Att kränka någon är att behandla en person nedsättande i ord eller handling eller att göra ingrepp i dennes rättigheter eller frihet" 

Att skriva ut att jag är glad att slippa (AltBr) bakom mitt namn är inte att kränka en person. Det handlar om att ja är glad över att jag inte längre tillhör Alternativet. 

Kanske borde gå ut med vad ni skrev om en annan politiker i Bromölla som kränker både han och mig. Samt svaret jag fick från den berörande "kränkaren". Där han skrev att han tänker fortsätta med sitt och det var okej att jag inte ansåg att det var okej. För personen han kränkte var och kommer alltid förbli en idiot... 

Han som kränkte mig har sedan ett tag tillbaka blockat mig på Facebook. Några Alternativare har tagit bort mig och jag skulle tro att fler gör det efter läst detta inlägg. Men det är okej, jag känner ingen bitterhet över att ni tar bort mig. 
HLR

Blev inte enbart läsning idag utan fick bli lite övning av HLR också nu på eftermiddagen. Något som jag har utfört minst 1 gång om året sen högstadiet skulle jag tro ungefär. Nyttigt att lära sig och jag kan det relativt bra anser jag. Däremot hur man reagerar när man möter en person som fått hjärtstopp kan ingen svara på förens man är i den situationen. Samt att utföra en sådan uppgift tills dess att hjälp kommer är jobbigt. Däremot så troligtvis får man ett adrenalin klick och orkar samt att är man fler på plats så bör man byta av efter ca 2 minuter. Det är ungefär så länge man orkar tills dess att kvalitén av det man gör blir sämre. Ska dock ta tag i boken igen och läsa en stund till, sedan ska jag hem igen.