Mitt 2018

Det har minst sagt varit ett händelsefyllt år. Men i år orkar jag inte göra ett sådant djup gående inlägg om året. Men jag skriver lite av det stora som har skett och så får ni en massa bilder. 

📚 Jag lade äntligen ner pennan och blev färdig utbildad undersköterska. Tog Januari till mitt sista ryck på en sista praktik sen var jag färdig! Efter att kämpat under mamma ledigheten med de sista kurserna av utbildningen.👩‍⚕️ Efter lite mer än 1 år var jag tillbaka på Lagunen, på min första dag fick jag ett vikariat. Kort efter var jag på arbetsintervju och blev erbjuden två jobb. Trots lite beslutsångest var det egentligen ett självklart val och jag blev fast anställd utav Bromölla Kommun på Lagunen Pärlan. 👰 Flera månader av detta året har gått åt till att planera vårt bröllop som ägde rum den 4 augusti. En fin sommardag möttes jag och Tobbe framme i Ivetofta kyrka och sa Ja till ett långt och lyckligt liv tillsammans. En helt fantastisk dag med familj och vänner fick vi. 🏖 Väskorna var packade och bara kort efter bröllopet åkte vi ner till Bulgarien i 2 veckor. Astrid fick så klart hänga på och vi hade det mysigt där nere, med sol, bad, god mat och dryck och en massa slappande. Härliga lediga tid tillsammans.


Nu väntas ett nytt år och planerna är få men vi hoppas kunna nyttja vår bröllops present på Bäckaskogs slott inom de första månaderna. 

I julklapp / födelsedags present fick jag biljetter till Phill Collins i Stockholm. Så jag och Tobbe ska åka upp dit för att kolla på detta. 

Nu avsluatar jag mitt år på jobbet sen nån sista timme med Tobbe. Imorgon börjar jag detta nya året med ännu ett pass på jobbet. Sen får vi se vad som mer 2019 har att erbjuda.


Förkyld igen...


Förkyld, förkyld, förkyld, förkyld, förkyld, förkyld, förkyld, förkyld, förkyld, förkyld! Det beskriver väl hela detta året med ett upprepande ord. 

Får snyta mig typ hela tiden, vaknade med att vara lite hes, fryser konstant och livet är bara helt underbart! Astrid är med snorig och får näsblod på detta också men hon är i alla fall pigg och glad. 

Men idag har vi trots det varit uppe en vända hemma hos pappa. Pratat, fikat och lekt under förmiddagen innan det var rätt hem för lite mer smörgåstårta och sedan kurrade jag ner mig under täcket när Astrid somnat.

Under eftermiddagen har vi även haft besökt av Jessica som kom med blomma och chocklad. Annars har det inte hänt mycket mer just denna dagen, ska avsluta den med ännu mer smörgåstårta och prinssestårta för mig själv och fortsätta titta igenom alla Marvel filmerna. 
Min födelsedagIdag fyller jag år, jippi. 

Jag bryr mig faktiskt inte så mycket, födelsedag har aldrig varit min sak. Däremot firar jag mig själv alltid med en tårta och god mat. Så idag efter jobbet körde vi och handlade, hämtade upp en smörgåstårta och köpte en prinsesstårta. Perfekt! Massa gott också för den delen. 

Annars har det varit en rätt lugn dag, hann med nån timme med familjen innan Tobbe skulle vidare till jobbet. Fick dock sällskap av både Lukas och mamma under nån timme, så barnen de hann leka lite sen slutade vi med film. De ville dock inte ha någon tårta, så mer till mig. 

Nu avslutar jag själv dagen med att ligga ensam i sängen framför film.