Godnatt

Dax för mig att sova nu. Har kollat på en massa kärleks filmer nu, både imorse och ikväll. Så de har fått mig känna mig lite ensam kväll men det är lugnt. Jag har min kudde att krama i natt och sova ska bli skönt. Tur jag har min kudde som fyller tomrummet.
 
Imorgon väntar en föreläsnings dag, spännande. Lära mig lite om kristendomen. Sen har jag lite annat jag måste pyssla med imorgon.
 
Längtar tills på onsdag, när jag åker tillbaka till Bromölla för att vara där veckan ut. Åker dit med glädje för att vara med min familj och vänner. 
 
 

Julmarknad

Tillbaka från stan och där var det lite kallt men mysigt. Julstämning på hög nivå med tomtar som gick runt. Sedan alla stånd som stod ute. I skyltfönsterna var det juligt, till och med modeller utklädda i ett av dem. Tog bara bild på en av dem. Jag själv fick lite handlat. När jag väntade på bussen gick jag inom sko punkten och råkade köpa med mig ett par skor. De var billiga och de är ju snygga, kostade bara 150 kr så jag kunde inte låta bli. Sen gick jag runt i lite andra affärer och letade efter julklapp till mamma. Gav upp efter ett tag, ville hitta den perfekta julklappen till henne men en sådan fanns inte.  Inte heller en jul klänning till mig. Blir sur över att jag hittade en på HM, skit snygg men satt jätte konstigt på mig. Mitt sista stop skulle bli Hemmakväll, en film att se på ikväll tänkte jag. På väg dit gick jag inom en annan affär, är jag faktiskt hittade julklappar till mamma. Inne på Hemmakväll blev det tyvärr inte någon film. Hittade ingen lockade, varför finns det så få jul filmer för? Men jag är ändå nöjd över dagen och skall nu ställa mig i köket och laga mat. Sen blir det film resten av kväll och tvätt.
 
 

Första advent

Livar upp dagen lite med sjukt gröna strumpor och så min favorit klänning. Har börjar söndagen, första advent med att se på en film, om ödet får bestämma. Kärleks julfilm perfekt bra början av dagen. Men nu tänkte jag åka in till centrum, se om det har blivit någon fint julpynt där. Gå lite rundor bara. Tänkte också hämta min cykel som har stått på stationen i över en vecka nu. 
 
Vad som händer resten av dagen vet jag inte. Blir väl kanske en simtur senare och så kyckling till middag. Super på att se Harry Potter så jag kanske börjar se på det sen ikväll. Men nu måste jag gå, hörs sen.