Promenad till "brasan"

Uttråkad blev jag så tog mitt "kaffe" (cider) och Maria ner till ivöstand för att se på brasan. Det blev ju en promenad i alla fall men någon brasa var det ju inte direkt. Kanske borde dragit oss ner lite tidigare än halv 9. Då var det mer eller mindre släckt. Nästan alla givk där ifrån när vi kom. Men det gjorde inte så mycket. Promenad med min syster som man inte har något gemensamt med skadar väl inte. Det är något vi har konstaterat, vi är inte alls lika varandra. Som natt och dag typ. 
 
Nu skall jag fortsätta dricka mitt "kaffe" här hemma. Äta lite chips också som jag har kvar. 
 
Lägger upp bilderna jag tog där nere med kameran när jag nästa gång sitter vid datorn. 
 
 

Valborg

Folk verkar vara tråkiga idag. Maria sitter på sitt rum och gör vad hon nu gör. Mamma och Jocke ska nog snart iväg. Så jag tänkte jag skulle sitta här och dricka för mig själv medan jag funderar ut i fall jag skall börja höra av mig till folk eller om jag skall skita i det. Sådant man helt enkelt märker. Har ju inte någon större lust att dra iväg någonstans heller, för tillfället. Men kvällen  har bara börjat och min första cider är nästan precis öppnad.
 
Fick post idag föresten. För ovanlighetens skull, banken var snäll och skickade ett nytt bank kort till mig. Tur de håller koll på när mitt bank kort håller på att gå ut. Det hade inte jag nog koll på. 
 
Tvätten väntar på mig. Suck! En maskin kvar att köra sen är jag äntligen färdig! 
 
Trevlig valborg på er! 
 
 

Tvätta

Då är man hemma igen från Carros. Avslutade min tripp till henne med att lyssna på Guld och gröna skogar med Hasse Andersson. Hon som jag har fastnat ganska bra för den låten. Haha, men enbart den låten med honom. Resten kan man skippa.
 
Nu ska jag i alla fall göra lite nytta. Det roligaste av allt, tvätta. Det sköter sig själv men gud så drygt det är att tvätta. Sen nu har ju torktumlaren gott sönder så får hänga upp dem på tork. Tar ju ännu längre tid då ju. Suck men det måste man göra ibland. 
 
Sen ska jag läsa lite i boken. Vill ha löst färdigt ca 40 sidor idag så jag är färdig med en del av boken. Boken är ju sönder och delad i två. Så om 40 sidor har jag läst ut den första del, så det är mitt mål. Önska mig lycka till!