Vilodag

Vilodagen är här och jag vet inte om jag ska vara lättnad eller uttråkad. Men mer lättnad, så idag blir det att ta det lugnt och vila upp mig. Ska kolla igenom bilderna från de senaste dagarna och även ladda upp några här. Skicka dem vidare till resten av tjejerna som okså ville ha bilder.
 
Men fulefesten och könsbytefesten har blivit väldigt lyckad och super roligt har jag haft som på alla andra fester. Jag dansar mig fram, full och glad. Älskar verkligen alla under denna veckan. Glöm all kafs och så har vi kul. På könbytet fann jag det väldigt svårt att dansa som en kille i alla fall. Haha, är ju så vann med att dansa med tuttarna men det gör inte killar, men jag hade väldigt kul med att försöka.
 
Igår på dagen var jag med Maria. Vi åkte in till Kristianstad och shoppade. Jag hade lite klänningar och tröjor, även ett par shorts som jag har letat länge efter. Gick på lite mer än vad jag tänkte mig att dagen skulle kosta men det  gör inte så mycket. Välbehövliga kläder om man säger så, förutom en klänning. Den klänningen köpte jag enbart för djurfesten på tisdag. Men den var inte jätte dyr.
 
Sen var vi också och hälsade på pappa typ en timme. Hann snacka lite med honom och även om balen och studenten. Så det som vi kom fram till var att pappa inte skulle komma till Bäckaskogslott som han gjorde förra året. Men jag ska försöka komma inom honom innan balen och visa upp mig. Men är väldigt osäker på om jag hinner det. Sen på studenten så kommer han inte förens vid 6. Efter vi har ätit, han klarar ju bara av knappt en timme, sen äter han ju inte så det fick bli så. 
 
Idag när jag vaknade var jag full av maskara på hela bena (det skulle var hår) och med både mustash och skägg. Så upp tidigt, redan vid 9 tiden för att duscha. Fy fan, var mer död än levnde då. Drog mig upp, gick ner till duschen och det var inte förens efter jag hade börjat smörja in mig på kroppen med duschtvål som jag märkte att jag duschade med mina trosor på. Opps...
 
Sen vid 10 tiden drog jag, Maria och mamma in till stan. Maria som har varit här sedan torsdag hade bokat tid för synundersökning sen skulle hon till hennes kompis. Jag och mamma gick först och köpte ett par nya skor till henne. Sen drig vi oss vidare till klädes affärer, där jag köpte en shorta till Jocke att ha på sig på min student. Sen köpte mamma också en ny tröja. Till mig själv köpte jag bara två par cykelbyxor. Innan vi stack från stan så lunchade vi på House of Bagelse. En varsin sallad sen körde vi till Ö&B. Där blev det en massa handlat till stundent. Dukar, plastglas, talrikar och en massa annat. CARRO JAG KÖPTE OCKSÅ ETT GENOMSKINLIGT FÖRKLÄDE, bara så att du vet.
 
Sen var vi också inom Erikshjälpen, där köpte jag två filmer. Har inte sett någon av dem, än. Det var Revolutionary Road och The objective. Mamma skulle sen in till Biltema innan vi skulle hem igen, jag själv gick in på MediaMarkt istället och där blev det en film till, The greatest game ever played. Den har jag sett innan och den är väldigt bra enligt min åsikt. Var dock länge sedan jag såg på den. 
 
Så nu ska jag fortsätta kolla igenom bilderna. Sen ska jag äta innan jag ska sticka hem till Carro som fyllde år igår. Jag vill ju faktiskt också fira henne, ge henne sin present och sen ska vi också test sminka mig tills imorgon. Länge sen jag såg henne nu så det skall förhopnningsvis bli kul och trevligt. 
 
 
 
KÖNSBYTE
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stundentveckan än så länge

Har ni saknat mig? 4 dagar onyker nu och det kommer bli fler av dem antagligen. Nu har jag gått igenom sen i måndags Lekagen, karnevalen, kändisfest, skattjakt och ABC (anything but clothes). Sen hade vi ju valvaka i söndags också så då drack jag också. Så jag har haft fullt upp hela veckan och gjort en jävligt massa galna saker! Med tanke på att jag också har varit i skolan under dessa dagar. Har också hunnit med att gå till grundsjön, vilket var skit tråkigt!
 
Men idag börjar min lång helg. Ledig från skolan från och med idag till måndag. Så jag har tagit mig en lång sovmorgon idag. Resten av dagen fram tills ikväll har jag en massa och göra. Ska städa mitt rum, tvätta och duscha. Sen är jag också jätte sugen på se en Harry Potter film men det kommer jag nog inte göra. Istället ska jag nog kolla på något avsnitt av Sherlock Holmes.
 
Men studentveckan har bara börjat typ kvar har jag:
 
Torsdag (idag) - Fulefest på Altona
Fredag - Könsbyte Rundella
Lördag - Vilodag
Söndag - Bal
Måndag - Ursäkta jag kom fel på Altona
Tidag - Djurfest på Rundella
Onsdag - Vilodag
Torsdag - STUNDENTEN !!
 
Bilder från dessa dagar jag tyvärr inte tagit men håller på att få de andra skicka en massa bilder till mig :)
 
Här är i alla fall några. 
 
LEKDAGEN 
 
ABC
 
Tvillingarna på kändisfesten, gissa vilka de är ?!!
 
 
Karnevalen
 
 

Valvaka

Hemma efter Alternativets valvaka. Måste säga att vi hade det väldigt trevligt ikväll. Tog mig 3 cider, njöt och ev myggbeten så in i helevete. Men det är nattens/morgondagens problem. Nu ska jag minsam sätter mig och förberea mig för morgondagens opponering. Lite sent ute men än finns det tid till att läsa igenom och göra lite kommentarer innan jag bli alldeles för trött för detta. Men dagen har i alla fall blivit väligt lyckat för oss Alternativare och jag ser framemot fler sådana här dagar med gänget på bänken. 
 
Ni får sova så gott i alla fall och önska mig lycka till med opponeringen. Den största frågan är om jag verkligen skall sätta mig i sängen och läsa igenom dessa arbeten. Lär väl somna direkt efter denna varm och aktiva dag. Får nog hålla mig till skrivbordet! 
 
Några bilder tog jag inte men kan kanske göra ett snabbt kollage av bilderna de andra tog och lägger upp på Facebook imorgon så ni får se hur trevligt och roligt vi Alternativare har det.