Promenad

Höll på att bli knäpp i huvudet tidigare, av att bara sitta här inne i lägenheten. Sucka och grubbla över middagen och inte göra något annat än bli totalt nere. Bestämde mig för att jag och Astrid skulle ta oss ut på en promenad.  Behövde frisk luft, solljus, rycka upp mig och piggna till lite. Vi hamnade upp hemma hos Lisa, stod utanför och snackade en stund. Gick vidare till filmgiganten köpte snus till Tobbe och lite gott tills ikväll. 


Middagen jag har suckat över hela dagen fick bli rester från igår. Sen har vi landat i soffan, Astrid är nog inne i en ökningsperiod. Bajsar hon inte så ligger hon vid bröstet mer eller mindre. Men hoppas hon snart tänker sova så att jag kan avnjuta mina chips. Filmen är igång dessutom, Big Mama 2. 

Tråkigt

Då har jag och Astrid varit på den sista babymassagen idag. Tråkigt, har varit mysigt dessa tre fredags förmiddagarna. Idag hade vi i alla fall ben, rygg och ansikte. Gick bra och Astrid tyckte det var skönt, var väl sen vid slutet när vi skulle ta ansiktet som Astrid kände att det räckte. Ville hem, äta och gosa, vilket vi har gjort. 


Idag hade vi också planer på att gå ut och äta med mamma och Maria. Vilket jag verkligen har sett framemot, men vi fick ställa in. Tobbe ligger fortfarande här hemma och är sjuk, jätte tråkigt men finns inte mycket att göra åt saken. 

Så vad vi ska äta idag och göra denna helgen vet jag inte. Inte som jag tänkt men får göra det bästa av situationen och se vad man kommer fram till. 

Bokat semester

Tråkigt regn väder idag så vi har för mesta dels hållit oss inne. En vända ner till Böckmans imorse för att köpa frallor. Sen myste vi här i soffan och gjort resten av förmiddagen. Under eftermiddagen har jag försökt hålla oss lite sysselsatta genom att skala potatis till middagen och gjort i ordning i köket. Astrid höll mig sällskap men äta upp hennes leksaker var nog ser roligaste. En vända ner till Netto och apoteket, hade lite att köpa för hade tänkt även baka senare idag. Men nu har vi landat i soffan igen, Astrid äter så.


Även bokat in att hyra en stuga nu i sommar. Jag och Tobbe var sugna på att åka iväg lite i sommar om det bara var för nån dag. Så vi frågade mamma om hon var sugen på att hyra en stuga med oss, vilket hon var. Sen ska även Maria hänga med, blir i alla fall en helg i Degeberga Stugby. Var Degeberga marknad samma helg så det tänker vi oss att gå på. Men sen ska vi bara vara, njuta av naturen, grilla och leka med Astrid. Ska bli riktigt mysigt! 

Var där när jag var liten men kommer inte direkt ihåg hur det var där. Kommer ihåg en lekplats och att stugorna låg på en kulle typ.