Varmt

Farligt, äckligt och bara helt sjukt varmt ute idag! Men jag klagar inte, sommaren är ju förhoppningsvis här nu för att stanna. Men idag har jag inte gjort allt för mycket. Var med Maria i affären, köpte en glass samt saker till middagen idag som jag till lagade när jag kom hem. Blev makaroner och köttfärssås idag. Maria hämtade också ut packet idag, hon hade beställt hela Full House serien. Så hon har ockuperat mitt rum hela kvällen, tills för en stund sedan. 

Så nu ska jag själv lägga mig i min säng och titta på film. Kommit på vad den filmer heter som jag letade efter innan helgen. You're not you, så den ska jag se innan jag lägger mig för att sova. En dag imorgon också, en ledig dag imorgon också. Får väl se vad som händer då, godnatt! 


Hos syrran

Denna dagen har ju gått en aning snabbt. Trodde klockan var typ runt 6 tiden tills Lisa skickade och frågade i fall jag ville komma till henne ikväll. Då var klockan runt 8, blev lite smått chockad. Så nu sitter jag hos henne, ska väl spela lite kort och dricka kaffe. 

Har inte direkt något att skriva, har ju inte gjort något vettigt denna dagen.. 

Rast

7 alarm hade jag ställt denna morgonen men jag sov igenom de allihopa. Var så trött så reagerade inte att alarmen ringde. Men försov mig gjorde jag inte, mamma kom och sa till mig. Var halvt vaken då men helt borta. 

Så nu har jag min rast, en stund till. Sen slutar jag vid 2 denna dagen. Blir väl att röra sig hemåt då. Maria är inne i stan idag så skickade till henne att köpa lite saker till mig. Behöver några mer leggings och så skulle hon komma hem med en Subway till mig. Inte direkt soligt väder idag, regn och molnigt dock. Tråkigt!! Men skulle väl förhoppningsvis bli finare väder senare i veckan.