Bröllops planer

Det går framåt, har att göra så fort jag känner orken för det kan man säga. Där emot vill jag väl kunna konstatera att det mesta har kommit på plats, vigseln är färdig planerad och är bara ris som behövs fixas.
 
Mat & tårta skall beställas nu snart, sista osa var i söndags så nu vet vi helt säkert vilka som kommer eller ej. De flesta har tackat ja, vissa som lämnar sina barn hemma, nån som kommer först senare på kvällen och enbart 2 styck som valt att inte vara med om denna dagen. 
 
Min klänning är inte kommen än, ringde till affären idag. Hon skulle kolla upp och återkomma men gjorde det aldrig. Men den skulle absolut komma innan bröllopet så jag får ha tålamod ett tag till. Allt till Tobbe är färdigt, han kommer bli ursnygg! 
 
Ikväll gjorde vi även en prov dukning, kommer bli super bra! Enkelt men snyggt i gula färger. Kliar i fingrarna att visa er men vill samtidigt att folk ska se först på den dagen. 
 
Till helgen ska vi även träffa vår toastmaster för att gå igenom dagen. Så jag skriver här som en påminnelse att inte glömma anmäla tal och annat spex till honom. Vi hade verkligen uppskattat det om folk hade tagit sig tiden till att i alla fall säga eller göra något litet för oss. 
 
Kvar att göra rent praktiskt vad jag kommer på just nu är: 
 
🌻 Göra färdigt stolsöverdragen
🌻 Skriva alla bordplacerings kort
🌻 Göra en bordplacerings tavla
🌻 Tips rundan
🌻 Måla skylt
🌻 Fixa en dekoration rockring
🌻 Beställa tärnklänningar
🌻 Hämta ut våra ringar  
 
 

Års dag

 
 
Idag har jag och Tobbe varit förlovad i 1 år. Varit ett helt fantastiskt år med en massa kärlek och glädje. Det finns inga bättre dagar än dem jag får spendera tillsammans med Tobbe och vår älskade dotter. 
 
Jag är så glad över att det just är med honom jag har en framtid med. En så fantastisk partner som alltid ställer upp och som älskar mig lika mycket som jag honom. 
 
Nu väntar ett bröllop och förhoppningsvis ett långt och underbart liv tillsammans. ♡ 
 
Förlovningsårsdagen firas dock inte mycket mer än hemma mys, men det duger gott för oss. Får hoppas på lite egen mys, lugn och ro i alla fall en liten stund efter Astrids somnat. Men sen väntar sängen även för oss. 

Csk

 
 
Det är väl klart att när man väl blir sjuk ska man bli det på riktigt. Uppsvullen mage, förkylning, huvudvärk, känner mig yr till och från. Trött och har ont i både kropp och själ, inte alls pigg på någonting. 
 
Idag fick jag dock suck it upp för en vända till in till csk. Hade en tid bokat för kolposkopi som jag inte ville skjuta upp. Beatämde oss för att ta bussen in och fy fan vad det var tortyr. Massa skumpande och illamående går inte ihop! Väl där inne konstaterade dem cellförändringar så de tog prover så om 4-6 veckor får jag vet om jag kommer att behöva ta bort en bit av livermodertappen. Återstår att se men jag är inte direkt nervös eller orolig. 
 
Passade på att lämna in våra ringar för putsning samt gravering när vi ändå var där. Skulle lämnat in en ring till egentligen men det tog alldeles för lång tid och ville bara där ifrån. Samt att Tobbe hämtade ut sin klädnad till Bröllopet. Självklart var tåget för senat vilket sög en aning! Väl hemma i Bromölla blev det maxi för att köpa med nässpray samt att hämta ut ett paket. Gå hem i värmen var inte heller direkt behagligt med tanke på att det kändes som att man inte fick någon luft och väldigt tungt huvud. 
 
Varit hemma några timmar nu och tänker mig inte röra mig ur fläcken! Ta mig en vila här på soffan. 
 
I paketet låg Astrids nya skor. Super söta, nu behöver vi bara välja vilka hon ska ha på Bröllopet. ♡ Hennes klänning kom ju för ett tag sedan och hon kommer vara otroligt söt!!