Firat Carro

Asså att åka till skolan nu de sista 2 veckorna är så jävla meningslöst att det är sjukt. Gör mer eller mindre ingenting på lektionerna. Sen kommer min matte lärare idag och säger nästa vecka ska jag ha lektion med dom som ska göra omprovet så ni andra är lediga på matte lektionerna men ni måste komma hit så jag kan ta närvaron på er. Hon kunde inte bara ge oss ledigt. Så på typ onsdag, när jag börjar skol dagen med Matte måste jag åka dit sitta där i 2 minuter för att sen gå och ha "rast" i typ en timme lite mer. Så jävla onödigt och störigt. Jävla skit. Sen nästa vecka och framåt ska vi kolla på film på svenskan. Jag menar, vill jag se på film gör jag det hemma, inte i skolan på en obekväm stol. Men finns ju inte så mycket att göra åt det tyvärr.

Mellan svenskan och Matten hade jag 1 och en halv timmes rast så jag gick ner till byn i Sölvesborg. För att kolla efter födelsedags present till Carro & Fredde. Hittade fan inte ett jävla skit !!!!! Så jävla arg jag blev och kissig med blev jag. Så jag gav upp och gick tillbaka till skolan för att ha 5 minuters matte. -.-'' Hon skulle bara ha betyg snack. Jag kom in två, hann inte sätta mig innan hon pratat färdigt. "Du får E i betyg..... Jag har inget mer och säga till dig" Ehh okej, hejdå.
Efter det åkte jag till Bma, köpte en tröja till Carro och en glasstårta som vi skulle äta sen hemma hos syrran. Men jag fick lite problem för Carro skulle hänga med till Maxi så fick snabbt springa in med mamma och köpa tårtan, sen fick hon köra och lämna tårtan hemma hos Lisa.
Ja.. Sen stack jag och Carro till Lisa och satt där tills vid klockan 7.
Mycket buss med lilla Lukas :)
EFTER ALLT VAR LUKAS JÄTTE TRÖTT !!

Skolan..

Hejsan, eller godmorgon rättare sagt. Sitter för tillfället i skolan, började inte förens 10 i 10 och Annie skulle fixa med sin No så jag slog mig med ner vid en dator. Ni vet det vanliga, kolla Fb och sen göra ett litet blogg inlägg. Förhoppings vis kan jag sluta lite tidigare idag. Har ingen No för övriga i klassen ska ha debattpanel. Sen efter det har jag Matte men det är inte säker på att jag ska ha det. Så på något sätt måste jag få tag på min mattekärare. Och det kommer vara svårt för man få ABSOLUT INTE störra henne eller de andra lärarna i deras rum. hmm ?? Men får väl försöka fånga henne i koridorerna, men ja.. där är hon ju ALDRIG nästan.


Efter skolan ska jag köpa födelsedagsprisent till Carro & Fredde. Men vad jag ska köpa till dom har jag verligen ingen aning om.  Sen blir det att sticka till Lisa med Carro. Blir väl att ta en kopp kaffe och snacka, fira Carro lite. Blev ju så sent igår på grund av karnevalen så kunde inte fira henne igår.
När jag sen kommer hem blir det att fortsätta att plugga franska som jag gjort nu några dagar. Fattar inte att det kan vara så jävla svårt, fattar ingenting, kan en jävla sak och det är "a quelle date?" (tror det stavas så) det betyder "vad är det för datum?" Tror jag i alla fall. -.-''
Men nu pallar jag inte skriva mer, hörs sen :)

Klass foto... Dock är vi inte alla.

Karneval

Hejsan, sitter för tillfället i sängen, är inne på bilddagboken, dock kommer jag inte in på min egen så går in på älsklings och sen in till min. Ska ta lite äldre bilder där i från. ALLA mina bilder la jag in på min hård disk. Som hundarna sedan välte ner, så den gick i sönder. Lampan lyser och allt men när man kopplar in den till dator eller tv så kommer INGET upp. Så ja det blev BYEBYE till alla de bilderna :( Men kan inte göra något åt det.

Idag, karneval, så jävla roligt var det. Full ös hos oss och vi kom 3a. :D Det är bara för att vi är så jävla bra!!! Igår kom vi 2 på lekdagen och idag 3 på karnevalen. Så jävla gött asså. Det var inget jätte bra värder men det gjorde absolut ingeting. För hade det varit som det var förra veckan hade det varit aldeles för varmt och svettigt.
Har dock inga bilder, har några mamma tog men de är inte så bra. Ska ladda upp någon så ni får se hur jag såg ut i alla fall. Hade lånat Antons Batman mask men must jag fick ändra kläderna igår för det jag först hade tänkt ha på mig skulle varit aldelses för kallt.
Det var roligt... tills... Detta skulle väckAJ !!!!!!! Mina ögonbryn. Fy fan vad gjorde ont asså!

Mina fina stjärna gjorde jag själv :)
Vad tycks ?Ikväll blir det att mysa med älskling, kolla på BB och kanske något annat.
Hörs imorgon
Efter jag träffat Carro, som fyller år idag.

GRATTIS !!!